上一頁下一頁
發新話題

好學唔學 學做賤奴

收藏  |  訂閱
348  32.3k

引用:
原帖由 徐良半露 於 2020-2-22 09:26 發表 查看引用來源
c6昨晚聽完
又話要狠狠地教訓我呢個淫乜
要我承認是淫乜臭乜
又叫我做賤乜,又話我個是含乜嘴
肯定夾埋la
你講完佢仲hi
C 姐之後又嚟多次高潮?

引用:
原帖由 徐良半露 於 2020-2-22 09:26 發表 查看引用來源
c6昨晚聽完
又話要狠狠地教訓我呢個淫乜
要我承認是淫乜臭乜
又叫我做賤乜,又話我個是含乜嘴
早有預謀🤭
師姐都心中有數,不過自己唔願意就要說聲
不要一味迎合,不過睇得出師姐自己都好享受咁🤭
今次經歴師姐自己開唔開心?
係唔係又興奮又刺激呢
高潮左幾多次呀

引用:
原帖由 ACA64 於 2020-2-22 09:27 發表 查看引用來源
其實你有冇諗過c6同廠長三個一齊玩呢?
一定玩得好開心.
昨晚已說
c6邊插邊問我,廠長插得我爽唔爽
又問我有沒有興奮同佢另一個朋友玩,佢講嗰個係南亞人,係c6個下屬,約20多歲單身,c6話佢下屬好大條嘢,問我想不想食南亞腸

引用:
原帖由 quizquizquiz 於 2020-2-22 09:31 發表 查看引用來源

早有預謀🤭
師姐都心中有數,不過自己唔願意就要說聲
不要一味迎合,不過睇得出師姐自己都好享受咁🤭
今次經歴師姐自己開唔開心?
係唔係又興奮又刺激呢
高潮左幾多次呀 ...
我都有開心
佢又沒有迫我的

引用:
原帖由 巴士色天才 於 2020-2-22 09:28 發表 查看引用來源
你用邊種方法避孕?
享受現在吧!
你放多點相,等我地多點說話奶你,強姦你
食葯
但都會有忘記食的

引用:
原帖由 巴士色天才 於 2020-2-22 09:29 發表 查看引用來源
你應成佢,你大佢,提議搵多個做觀眾!睇佢反應!
肛塞玩後花園,你咁快接受到玩後門
都ok
第一次有些不習慣

回覆 243# 徐良半露 的帖子

試下食南亞腸,可能仲刺激呢!一來自己由可以享受多樣,二來控制權在你手,到時候隻佬呷番醋轉頭

回覆 246# 徐良半露 的帖子

肛塞,成隻塞入去?在兩個洞齊齊失手?
呢面畫面好正,比第二個男人開發兩個洞

引用:
原帖由 巴士色天才 於 2020-2-22 09:42 發表 查看引用來源
試下食南亞腸,可能仲刺激呢!一來自己由可以享受多樣,二來控制權在你手,到時候隻佬呷番醋轉頭
我都見過個南亞仔
20幾左右,但佢手手腳腳都好多毛,心口又有毛,成隻猩猩咁款,好嚇人的款!
而且c6仲話佢有條大9,都咪話唔嚇人

引用:
原帖由 徐良半露 於 2020-2-22 09:47 發表 查看引用來源
我都見過個南亞仔
20幾左右,但佢手手腳腳都好多毛,心口又有毛,成隻猩猩咁款,好嚇人的款!
而且c6仲話佢有條大9,都咪話唔嚇人
c6一向同d豬朋狗友隊啤食飯都有帶我出席,有次就係見到南亞仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆