上一頁下一頁
發新話題

與老婆的閏中密友搞上了....(真實故事)

收藏  |  訂閱
784  219.5k

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-25 05:06 PM 發表

唔洗灰,
希望尚在淫間!
話雖如此!唔知佢係咪口淫心不淫呢?:smile_39:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-7-26 04:59 發表

話雖如此!唔知佢係咪口淫心不淫呢?:smile_39:
放心啦!
淫呢家嘢,一淫就淫到尾架啦!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-26 08:31 AM 發表

放心啦!
淫呢家嘢,一淫就淫到尾架啦!
但願如此啦!今舖都係要佢自己表態先得!:smile_42:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-23 05:56 PM 發表
咁就預備好!喺星期四將我嘅八吋巨物,
放入去妳沾滿淫水嘅桃園仙洞吧!願意嗎?

我都預備好呢 ~~~
不過要下星期呢 ~ 好嗎 ?:smile_15: :smile_15: :smile_15:
下個星期幾呢?今次由我嘅性感女神决定吧!好嗎?:smile_22:

Real story !!!!

Nothing is impossible :smile_30:

下個星期幾呢?今次由我嘅性感女神决定吧!好嗎?

你哋都覺得我係大隻廣咩 ?
唔好咁講我呢 ~~~:smile_39: :smile_39: :smile_39:
我有事吖嘛 ~:smile_42:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-27 02:25 PM 發表

唔好咁講我呢 ~~~:smile_39: :smile_39: :smile_39:
咁就當我哋冇講過啦!:smile_13:
咁幾時可以再同妳見面呢?:smile_41:
俾個時間我啦!好嗎?:smile_22:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-27 02:25 PM 發表

今次真係唔好大隻廣啦!:smile_39:
我真係唔可以再等啦!:smile_22:
我嘅巨物就嚟谷到爆啦!

引用:
原帖由 edcry 於 2008-7-28 00:19 發表

今次真係唔好大隻廣啦!:smile_39:
我真係唔可以再等啦!:smile_22:
我嘅巨物就嚟谷到爆啦!
河仔:
好耐力,等多陣啦,
就尼可以發威啦!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-28 08:13 AM 發表

河仔:
好耐力,等多陣啦,
就尼可以發威啦!
咦?點解咁肯定?唔通......:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆