上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.3k

引用:
原帖由 yiusinlung 於 2008-3-28 12:26 AM 發表
= =已布健Q有拍拖既feel ....雖然好傻.....但沉得太厲害既我都會收手= =
我就唔覺得傻啦 自己沉得開心就可以啦 講多少少資料比我地聽下丫

借問一聲,我識左個Q女,佢話喜歡小弟:smile_30:
而小弟又想有些許拍拖的feeling:smile_13:
咁我算唔算又沉左呢??:smile_39:

P.S.這個女女是一個好正常的OL來的:smile_34:

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-27 04:54 PM 發表

我點會唔記得你wo:smile_30: 大美人mandy姐
嘩:smile_14: 死野:smile_45:

唔好亂講:smile_45:

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2008-3-28 10:36 發表
係仔就叫靚仔~係女就叫靚女~冇錯嘅

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-27 09:13 PM 發表

咁沉得開唔開心先
有時開心,有時好吾開心,而家平常心:smile_45:

引用:
原帖由 yiusinlung 於 2008-3-27 11:45 PM 發表
沉得時間愈耐--心就愈痛...我好怕--...請問你地沉緊既時侯..會唔會諗有結束既一天
我無諗架,睇自己頂到幾耐羅:smile_39:

我識果個係係沙灣既K場其中一個女仔,咁係一次偶然之下同佢玩左一次...之後...有D FEEL....我本身性格都唔係D好鐘意搞野種人..只係想拍下拖開心下...無奈...已上左船....哈哈

引用:
原帖由 hitabo 於 2008-3-28 10:18 AM 發表
借問一聲,我識左個Q女,佢話喜歡小弟:smile_30:
而小弟又想有些許拍拖的feeling:smile_13:
咁我算唔算又沉左呢??:smile_39:

P.S.這個女女是一個好正常的OL來的:smile_34:
如果鍾意既 試下無妨
引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2008-3-28 10:36 AM 發表

雖然我第1次見你果晚我貓左姐:smile_30: 但係都記得既

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-28 11:14 AM 發表

有時開心,有時好吾開心,而家平常心:smile_45:  
情趣黎嫁姐:smile_30:
引用:
原帖由 yiusinlung 於 2008-3-28 09:25 PM 發表
我識果個係係沙灣既K場其中一個女仔,咁係一次偶然之下同佢玩左一次...之後...有D FEEL....我本身性格都唔係D好鐘意搞野種人..只係想拍下拖開心下...無奈...已上左船....哈哈
:smile_30: 師兄記住要精明d 同埋玩得開心

c hing , 浩園等:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆