上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

明晚四大天王大鬥法:096:

趙慕鶴老先生寫的,(住在高雄),已經105歲 。
失傳已久的「鳥蟲體」,每一筆都是一隻鳥 。
請把毛筆字放大,就別有洞天 。。。

引用:
原帖由 電子領域 於 2017-6-6 01:40 PM 發表 [url=http://www.uwants.com/redirect.php?goto=findpost&pid=232074009&ptid=19407556][/url
矮師傅,曾聽你說過最愛賭頭場,我想了很久,唔明點解,只知頭場係低班,冇過關飛,真金白銀買。便想不出因由了。可否分享下。
其實道理非常简單,一是低班馬,唔會有咁多大馬房有低班馬,如摩蔡,頭場又係真金白銀白,幕後一定唔會死錯人胡乱落飛,如同台友齊有飛,必有一至两隻或一隻會係真波,又有孖寶可對比,不難取到真命天子。何份頭場差不多係两耳婆仔都會知,容嘜有溝通、疏通一下就掂。

受教了,謝矮師傅指點

這份資料真的太棒了,你想要看什麼都有,資料真的太多太多了,上千份以上在家就可看到各地美景,只有一句話 …… 不看你會後悔哦!👍👍👍👍👍
http://www.geimian.com/wx/tag/%e9%a3%8e%e6%99%af
🗻🏯🌅 真的是包羅萬有 🌍🌠🌋 目不暇給 🍀🌺🌳 超超棒 🌈🌈🌈

可以坐在家中環游世界了。

阿拉又有2倍以上騎王!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-6 07:07 PM 發表 查看引用來源
阿拉又有2倍以上騎王!

最緊係要睇超新星有無受潮水影響, 條仆街手馬始終表面睇係比真主佔優. 連第一場都回飛, 認真濕滯. 應唔會回飛.

羊兄,劍兄,2場1同10號點睇?

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2017-6-6 08:31 PM 發表 查看引用來源
呢塲算亂、好分就買!我最想搏泥榮、隻馬最後一擊、檔最正、吾得就退役!

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2017-6-6 08:31 PM 發表 查看引用來源
1不及10,自由哥應過方仔處,過比大眼有權爆冷。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆