上一頁下一頁
發新話題

日本之旅[淫] 30/12 我返理啦

收藏  |  訂閱
1.0k  358.0k

What a happy and romance trip to japan.....

回覆 #238 J-S 的帖子

yes 加 手寫中文:smile_30:

今早櫻井打比我,話明天理HK(25/9),叫我等佢:smile_40:
估唔到咁快理、遲D再出post 比大家.............

引用:
原帖由 cy246 於 2007-9-24 09:31 發表
今早櫻井打比我,話明天理HK(25/9),叫我等佢:smile_40:
估唔到咁快理、遲D再出post 比大家.............
咁開心.......^^

引用:
原帖由 cy246 於 2007-9-24 09:31 AM 發表
咁開心~~黎左香港就影幾張相比我地睇下啦!!!! C HING 你而家係咪發緊姣呢!!!?

引用:
原帖由 cy246 於 2007-9-24 09:31 AM 發表
恭喜, 今次帶佢去hk 迪士尼啦
試埋裡面個酒店都得:smile_30:

引用:
养精千日.......... 等她来......

引用:
原帖由 cy246 於 2007-9-24 09:31 發表
發達啦你, 日本妹送上門

引用:
恭喜c hing 有下紋.....可以再績前緣.....買多幾個套:smile_13:

c HING 咁唔襯呢個機會, 整d 潮吹 俾呢位日木妹妹:smile_40:~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆