上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.2k

支持

串埋你5注同10注先

support 2料兄... no need to care of some 7 head bad words.. ask 版主to delete him ... fully support u !!

社長
等你10重心!!!!

快d出等買對面:096:

社長加油~:093:
以後我都唔會做CD-ROM嫁啦:073:

引用:
原帖由 cyruskairi 於 2010-7-28 11:00 PM 發表 查看引用來源
我一直都係APPLE FANS= =
之前用MACBOOK.....IPHONE第一代換到第三代....
3~4月期間...ANDY馬料幫我部27" IMAC比左一半錢- -
MP3由IPS,IPV到IPC都有=_=
咁我有乜理由唔玩埋IPAD...

旅行因為得三日兩夜,所以都 ...
我macpro iphone 3G 之後3G.. IPOD TOUCH 2GEN ..IPOD NANO :096:

引用:
原帖由 28861805 於 2010-7-28 11:26 PM 發表 查看引用來源

我macpro iphone 3G 之後3G.. IPOD TOUCH 2GEN ..IPOD NANO :096:
唔知你知唔知咩係IMOD@_@   
我而家用緊=_=   音質可以話無敵,但係一定要用CD轉WAV

引用:
原帖由 cyruskairi 於 2010-7-28 11:28 PM 發表 查看引用來源
唔知你知唔知咩係IMOD@_@   
我而家用緊=_=   音質可以話無敵,但係一定要用CD轉WAV
知:027:

引用:
原帖由 28861805 於 2010-7-28 11:30 PM 發表 查看引用來源

知:027:
睇黎你都係音樂發燒友@_@  用緊乜野耳機??

引用:
原帖由 cyruskairi 於 2010-7-28 11:31 PM 發表 查看引用來源
睇黎你都係音樂發燒友@_@  用緊乜野耳機??
唔係發燒友 係有研究下姐 燒錢玩意:027::027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆