上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 hkzanu 於 2006-9-20 02:00 AM 發表
照西哥你咁睇盤,咁個場里米尼都好大機會win囉...........係嘛?
如果就咁睇無錯要贏真係冇問題,但係有幾間已經轉左盤做半球,一球高水,可能會覺得呢場小勝,但係睇返外國D盤,有細心發現好多間而家開波前,好多飛集中係和波度,但係未知係唔係消息,所以呢場波,正路開主勝機會高,但係不賭為妙!:005:

唔該晒

摩德钠坐和望win,因為排第十六,初盤都係平手.......係咪咁講0架西哥???

引用:
原帖由 ObEe 於 2006-9-20 02:16 AM 發表
摩德钠,我觉得和味十足,西兄觉得如何?
早前分析過,呢場波個盤係鬼盤,巴打說和波小弟唔會有意見,但係如果要係一場怪怪地既球賽要投注一個,主勝值搏率高D,因為呢場客隊太多飛,太古怪,開和機會比起開客值搏率都細,既然要係主同客度2選1,小弟會選主隊,當然小弟講只係意見,不一定贏,參考完就算了!:005:

引用:
原帖由 hkzanu 於 2006-9-20 02:17 AM 發表
摩德钠坐和望win,因為排第十六,初盤都係平手.......係咪咁講0架西哥???

因為好多行家都係睇到外國開盤再參考先決定初盤開平手高水,其實你話坐和望贏,小弟唔係咁覺得,小弟覺得一係贏一係輸,和波機會比起主客勝反而更低,所以先會開平手盤!:005:

引用:
原帖由 ObEe 於 2006-9-20 02:22 AM 發表
甘是否投注 平手盘 2.18比标准盘3.05穏阵?
要說穩陣就不賭這場為妙,真的,看看就好,小弟覺得呢場波主勝比起客勝,和波更值得去投注,值搏率唔代表贏既機會,要分開睇,值搏率只係是但都要買其中一樣,點解唔買高命中果樣!:005:

無黎一排,原來多左個勁人,下次都跟番多少先,支持你呀~~~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆