上一頁下一頁
發新話題

喜愛短裙

收藏  |  訂閱
922  82.4k

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-16 11:20 PM 發表 查看引用來源

出左啦!:smile_15::smile_15::smile_15::smile_15:
你地又估下我呢條係乜?
洗面巾?

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-16 11:20 PM 發表 查看引用來源

出左啦!:smile_15::smile_15::smile_15::smile_15:
你地又估下我呢條係乜?
褸屌裙

引用:

你地又估下我呢條係乜?
最緊要今日去邊飲呀?

咁隨便...

引用:
原帖由 lautcsun 於 2017-11-16 11:24 PM 發表 查看引用來源

毛巾
師兄好野:smile_15::smile_15::smile_15:,估中但又無獎
昨晚個FRIEND最尾又叫我試下昨晚咁著。發現有條好襯色的。。所以最尾用左。。。

引用:
原帖由 assault 於 2017-11-16 11:33 PM 發表 查看引用來源
快乾毛巾
係!師兄好野!:smile_53::smile_53::smile_53::smile_53::smile_53: 咁都知!

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-16 11:32 PM 發表 查看引用來源

師兄好野:smile_15::smile_15::smile_15:,估中但又無獎
昨晚個FRIEND最尾又叫我試下昨晚咁著。發現有條好襯色的。。所以最尾用左。。。
又係毛巾,你真係這樣出街呀

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-16 11:35 PM 發表 查看引用來源

係!師兄好野!:smile_53::smile_53::smile_53::smile_53::smile_53: 咁都知!
入面可以唔洗著底底囉,你嘅妹妹磨出水,都會好快乾囉,哈哈

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-16 11:32 PM 發表 查看引用來源

睇o黎你個fd都想你多d咁著bor~
不過個color幾sharp~
好想...一手除o左條毛巾佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆