上一頁下一頁
發新話題

同上左年紀的男人搞過真係返唔到轉頭

收藏  |  訂閱
450  66.4k

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-10 12:15 PM 發表 查看引用來源

冇話咩心態?自己控制唔到,淨係知自己好想有野塞入個西到,有種想俾人侵犯的慾望
其實係咪有好多女都係咁㗎?我見引板好多女都好似好開放咁,但係我眼見都好似唔係咁嘅🤔🤔

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2017-11-10 12:27 PM 發表 查看引用來源

我感覺上佢哋唔底得。。又好似覺得我呃靚妹。。果種感覺唔好受。。好似做賊咁。。Haha..
唔係喎,應該係會覺得條女係度呃錢

引用:
原帖由 Hkboy86 於 2017-11-10 03:13 PM 發表 查看引用來源

其實係咪有好多女都係咁㗎?我見引板好多女都好似好開放咁,但係我眼見都好似唔係咁�🤔🤔
把口說不,但身體永遠最誠實
d女人俾人屌個陣會叫唔好咁入,但咪又係擘大個閪俾男人大大力咁屌

引用:
原帖由 Hkboy86 於 2017-11-10 03:15 PM 發表 查看引用來源

唔係喎,應該係會覺得條女係度呃錢
哈哈。 咁都心你諗到。。咁個女仔比都唔似果D人

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-10 15:26 發表 查看引用來源

把口說不,但身體永遠最誠實
d女人俾人屌個陣會叫唔好咁入,但咪又係擘大個閪俾男人大大力咁屌
咁你俾人吊得最冧果次有幾多次高潮呀:smile_41:

引用:
原帖由 持久男 於 2017-11-10 03:30 PM 發表 查看引用來源

咁你俾人吊得最冧果次有幾多次高潮呀:smile_41:
最high 個次有10次左右。個次俾佢屌完我床都差d落唔到,真係攰到呢!但真係好正,好想再俾佢屌多幾次。叔叔仲要一路屌西,一路摸粒陰核,真係好快有高潮!俾佢屌到閪皮都反晒我都劑,話時話,男人見到女人反皮、有咩感覺

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-10 15:40 發表 查看引用來源

最high 個次有10次左右。個次俾佢屌完我床都差d落唔到,真係攰到呢!但真係好正,好想再俾佢屌多幾次。叔叔仲要一路屌西,一路摸粒陰核,真係好快有高潮!俾佢屌到閪皮都反晒我都劑,話時話,男人見到女人反皮、 ...
我最鍾意就係推車摸粒陰核,因為呢個位最易有高潮...睇到反皮好有滿足感:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-10 03:40 PM 發表 查看引用來源

最high 個次有10次左右。個次俾佢屌完我床都差d落唔到,真係攰到呢!但真係好正,好想再俾佢屌多幾次。叔叔仲要一路屌西,一路摸粒陰核,真係好快有高潮!俾佢屌到閪皮都反晒我都劑,話時話,男人見到女人反皮、 ...
反皮=身經百戰

引用:
原帖由 thebat82 於 2017-11-10 04:08 PM 發表 查看引用來源

反皮=身經百戰
我俾叔叔玩過咁多次,仲係一線鮑

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-6 12:54 PM 發表 查看引用來源
芳齡25以下,試過同後生仔,中佬搞
後生仔易硬持久,但唔識做前戲,猴擒。
中佬難硬,要幫佢吹好耐先硬,當然亦易軟。但叔叔好識得做前戲,摸Lin同閪的技巧真係一流,後生仔真係唔係個皮。
就算叔叔個日狀態唔好, ...
都唔一定個個後生都係甘嘅.
我就鐘意前戲慢慢黎手口並用整到女友好濕好想要之後仲要用手幫佢黎一次先.之後先入戲肉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆