上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  279.9k

引用:
原帖由 中涼寒 於 2017-11-7 07:19 PM 發表 查看引用來源

How to define Good or not enough, which is not you can judge. May be another one think that you are good, don't judge anything by yourself.
完全認同,同bb 既野同而加既事不代表kitty 吾好
kitty的好,好多人知,要比信心自己

引用:
原帖由 hkyybbboy 於 2017-11-7 08:07 PM 發表 查看引用來源

完全認同,同bb 既野同而加既事不代表kitty 吾好
kitty的好,好多人知,要比信心自己
多謝師兄同中涼兄既讚美。。覺得好感動好暖心

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-7 08:42 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄同中涼兄既讚美。。覺得好感動好暖心
Welcome
因為你是好女仔,我呢個cdrom 先出字
想你知,你是一個好女仔,好多人生路都不平,我都傻過,曾經曾愛,試過未見過一個人但傾足3年,失去好多,連錢都比過20幾萬個女仔。
但過左去就是過去,每人也有過去,只要記住活著的是現在,幸福的在將來。

但係我都知道,一個女仔如果被將來個男仔知道
佢原來年少時出去玩過甘多次,甘濫交。
真係未必個個男仔都接受到。
好似c君甘,可以玩得起又吾介意。
如果遇到好似呀嬌啲個男朋友甘,
話接受吾到呀嬌以前既黑歷史,而要分手
就算係好女仔都無用啦

如果仲搞唔掂Terry
記得出絕招揾KC舅父治下佢!

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-7 08:55 PM 發表 查看引用來源
話接受吾到呀嬌以前既 ...
所以愛難尋,真愛更難求
雖然每人也有過去,但有幾多人真的接受到
其實terry 都可能只是比你肉體吸引
佢不明你內心世界
曾經的你只想找個相愛的人簡單幸福生活
但呢1,2年的經歷,你會覺得自己過去無乜男人接受到,所以寧願不拍拖單身,拍拖都未必結婚
不如單身,不會受傷,活在當下,這就是現在的你。

一個人愛你,不需任何理由,這是愛。
但一個人不愛你,可以說出千千萬萬個理由。

:') :') :')
師兄講得真係好感人。。
某部分真係講中曬我心聲

引用:
原帖由 akitty 於 7-11-2017 20:55 發表 查看引用來源
話接受吾到呀嬌以前既 ...
回到地球啦,可以用返中文 lu.
唔好諗咁多啦!
夠了。大家都唔好咁感觸啦。最後呢句,就係要好好珍惜自己啦。

引用:
原帖由 akitty 於 7-11-2017 22:14 發表 查看引用來源
:') :') :')
師兄講得真係好感人。。
某部分真係講中曬我心聲
一時上咗太空,比另一位師兄過頭,佔咗頭位添😒😒😒😒😒
😿😿😿😿

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆