上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  151.9k

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-9-5 07:56 PM 發表 查看引用來源
3仔人造人,最近整完,連尐同事都話唔認得佢。
8仔最近都好似執左少少。面尖左,波大左。尤其對波幾有睇頭,攪到我都想試試
佢地真係似整到有癮咁!搵完一排錢就走去整整容,
8仔乜又走咗去隆過胸翻嚟?

引用:
原帖由 台風粗野的魚蛋 於 2017-9-17 02:33 PM 發表 查看引用來源

好老實,出野咪出野囉,溝技師做乜呢,佢呢頭話俾你溝對下個咪又係咁講,未戴過綠帽咩
溝左, JC 會投入D

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-9-18 10:21 AM 發表 查看引用來源

走左整完番黎, 有時睇相都唔認得, CHING 真係心水清:smile_46:

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-9-5 09:51 PM 發表 查看引用來源
衫仔可以开大師兄們是否记錯是明珠衫仔呀!呢间系FL噃!
另外八号整过容之后有点怕怕:smile_39:
乜MZ衫仔可開大嗎?收你幾銀?

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-9-18 10:21 AM 發表 查看引用來源

咁多C兄去講8號房差咗,等下佢D兵又衝出黎護主,又blacklist你:smile_30:

隔離果板話8,106,188可除褲,無得一兩日,又删晒的評論,揾過係事實,怕乜認,未揾過作野,就肯定要删啦,各位C兄,我相信你地的眼睛係雪亮嘅!

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-9-18 01:22 PM 發表 查看引用來源
隔離果板話8,106,188可除褲,無得一兩日,又删晒的評論,揾過係事實,怕乜認,未揾過作野,就肯定要删啦,各位C兄,我相信你地的眼睛係雪亮嘅!
THX CHING, 咁好彩未搵106

106以前福田區搵過,大波可乃西

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-9-18 10:42 AM 發表 查看引用來源

咁多C兄去講8號房差咗,等下佢D兵又衝出黎護主,又blacklist你:smile_30:
咁鹹魚青菜各有喜好啫

引用:
原帖由 kin2017 於 2017-9-18 02:48 PM 發表 查看引用來源
106以前福田區搵過,大波可乃西
呢D係人都乃得就吾乃啦,我中意個D初初保守比我教到又乃得又吊得個D lan妹:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆