上一頁下一頁
發新話題

AV女優面接經驗

收藏  |  訂閱
260  61.4k

妳好,想問問,其實日本av真係有咁多女仔拍,多到親人可以唔知?

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-9-5 12:46 PM 發表 查看引用來源

其實娛樂圈哩行,潛規則真係好普遍。

我曾經有服待過老板,亦有同兩、三個導演做,其他工作人員,在拍多人顏射等群戲時,好多時會做埋臨記或"汁男"。

老板同導演根本唔使藉口,亦好多時唔會帶套做。
哦,果哦工作人員是全男班

我上網找到同懷左孕女女,她們未懷孕之前是否拍過av,拍同懷左孕做片有沒有醫生注場

引用:
原帖由 peter3388 於 2017-8-21 06:32 PM 發表 查看引用來源

師姐...請問咩叫...NG解禁 ..?
NG 即係唔OK,NG解禁即係唔OK 的事項變成OK。

引用:
原帖由 masterslave88 於 2017-8-23 01:22 AM 發表 查看引用來源
有冇試過拍露出或者係奴隸色果類? 見過有的插插下就口爆吞精~ 果類係咪無帶套插然後直接再放入口?
真正的公眾露出未試過,假的拍過(即係D人根本係演員)。

插插下口爆吞精,會有D女優係無帶套插然後直接再放入口,亦有D女優係帶套插然後除套放入口。

奴隸色、虐待個類未拍過,自己handle唔到。

引用:
原帖由 東方大敗十三世 於 2017-9-5 01:22 PM 發表 查看引用來源
我上網找到同懷左孕女女,她們未懷孕之前是否拍過av,拍同懷左孕做片有沒有醫生注場
會有D大肚女女拍av,唔知她們未懷孕之前是否拍過,通常都唔會有醫生在場,拍的時候會就住(例如多用後入)。

重以為樓主走左唔在寫野。  welcome back

請問樓主最接受唔到係什麼?拍攝期間最享受嘅又係什麼?

記唔記得第一次俾口爆吞精有咩感受
係咪感覺想嘔返出來?

還是未拍之前已試過同男友口爆吞精

但同男友以及同男優應該感覺好唔同

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-9-5 02:59 PM 發表 查看引用來源

真正的公眾露出未試過,假的拍過(即係D人根本係演員)。

插插下口爆吞精,會有D女優係無帶套插然後直接再放入口,亦有D女優係帶套插然後除套放入口。

奴隸色、虐待個類未拍過,自己handle唔到。
你鍾意邊種多的?無帶套插然後直接再放入口/帶套插然後除套放入口?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆