上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.2k

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 05:23 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04:里D野我而家已經唔敢玩啦
我重後生呀嘛:smile_o13::smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 05:26 PM 發表 查看引用來源

我已前去旅行都係咁..
晨早Q..之後玩一日..晚來多Q...日日咁...
真係又攰..又爽...
而且出到外地..女仔都會放D...姣D...
咪幾好 開心過係香港:smile_o01:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-14 17:23 發表 查看引用來源
係咪真架,我地好耐冇二人世界去旅行啦,都唔知要 等幾多年 先至可以二人世界去住villa由房做到出海灘...嗚嗚嗚...
真心明白...:smile_o03:
試過幾個家庭一齊去..夜晚住同一間房...偷偷摸摸咁搞....超似偷情...

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 17:21 發表 查看引用來源

你岩, 有D媽媽都係話我先湊得掂
不過 ..你個B大幾多歲先:smile_o06:
而家仲未生,你話要幾多年?嗚嗚...

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 17:29 發表 查看引用來源

真心明白...:smile_o03:
試過幾個家庭一齊去..夜晚住同一間房...偷偷摸摸咁搞....超似偷情...
比大人見到都算啦,大家都明白啦,仲刺激添。
不過唔可以比細路知道架嘛,呢樣先搞唔掂...

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-14 05:31 PM 發表 查看引用來源

而家仲未生,你話要幾多年?嗚嗚...
大b喎 大b幾多歲呀?:smile_o13:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 05:26 PM 發表 查看引用來源

公公婆婆爺爺嫲嫲無爭住湊咩?:smile_o04:
真係無問題喎 比返多少湊仔錢咁囉:smile_o06:
我公司反正都係做小朋友生意既, 帶多件返去唔係咩問題
唔通係托兒所

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 05:26 PM 發表 查看引用來源

公公婆婆爺爺嫲嫲無爭住湊咩?:smile_o04:
真係無問題喎 比返多少湊仔錢咁囉:smile_o06:
我公司反正都係做小朋友生意既, 帶多件返去唔係咩問題
唔通係托兒所

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-14 05:36 PM 發表 查看引用來源
唔通係托兒所
咁點都好過托兒所既
我平時鐘意同小朋友玩, 無機心最舒服

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 05:37 PM 發表 查看引用來源

咁點都好過托兒所既
我平時鐘意同小朋友玩, 無機心最舒服
咁我知LA...教興趣班:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆