上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.5k

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-23 06:23 PM 發表 查看引用來源

鬼佬實知我冇毛巾啦,睇住老公夾到我半個波波上水面
靓太文中說老公貼近你背面,鬼仔常偷望靓太的全相,可能預早有計劃地讓人看下靓太的great body 嘛,呢D叫做男人心態,其他人只準看不準摸,希望靓太明白

有冇帶一件和風浴袍回來引老公呢??

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-2-23 07:08 PM 發表 查看引用來源

靓太文中說老公貼近你背面,鬼仔常偷望靓太的全相,可能預早有計劃地讓人看下靓太的great body 嘛,呢D叫做男人心態,其他人只準看不準摸,希望靓太明白

有冇帶一件和風浴袍回來引老 ...
都話你同我老公識啦幫住晒!!

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-23 08:35 PM 發表 查看引用來源

都話你同我老公識啦幫住晒!!
靓太大人,我不識他呀。我冇幫他呀,只是明白男人心態多DD.啱咀型吹水,還記得他未能奶奶靓太的妹妹時的慘況,每到此位置就要停車,不能再進,當時他仍不可以品嘗靓太的甜美sake 味水水,慘慘豬,老兄好愛啜啜奶奶你的肥美飽魚

你比男人望會有咩感覺

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-23 04:04 PM 發表 查看引用來源

人夫:老婆果晚確實特別香温泉味加酒味,成身紅扑扑,特別好扑....如果比我知佢响鬼佬面前上水,我果晚一定吊得大力啲,今晚先教訓佢.....
深夜如何教訓靓太,靓太叫成點樣?

靓太今晚叫老公從會陰位奶上去,經過大陰唇,豆豆來來回回打圈啜啜吸,手指掃下掃下陰道囗有險些入哂的感覺,靓太會不停叫漾

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-2-24 11:35 AM 發表 查看引用來源
靓太今晚叫老公從會陰位奶上去,經過大陰唇,豆豆來來回回打圈啜啜吸,手指掃下掃下陰道囗有險些入哂的感覺,靓太會不停叫漾
粗兄今晚會試吓,仲會大大揸佢對奶,老婆尋晚唔比我插話要罰我!我奶完佢妺妹hihi 後唔比我入...今晚一定大大力砌返夠

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-24 09:03 PM 發表 查看引用來源

粗兄今晚會試吓,仲會大大揸佢對奶,老婆尋晚唔比我插話要罰我!我奶完佢妺妹hihi 後唔比我入...今晚一定大大力砌返夠
先奶興靓太及指插,等她出囗叫插我插我,你慢慢入小小龜頭,讓她痕到爆點,水更多,你再石切入去,靓太叫到飛天

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-24 09:03 PM 發表 查看引用來源

靓太潯晚做了幾多次,比老公教訓,奏B女冇時間上來

好掛住靚太把聲  師兄係日本有無影相/拍片呀

冷天氣,披內啪啪好精神,靓太的床叫人人扯祺了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆