上一頁下一頁
發新話題

Mrs K 婚姻以外的私生活 *終終極篇已出,多謝大家支持!*

收藏  |  訂閱
978  90.8k

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-15 12:32 AM 發表 查看引用來源

都唔係既...嘿嘿嘿嘿
竟然係咁:smile_14:

引用:
原帖由 frankyyiu86 於 2016-12-14 11:37 PM 發表 查看引用來源

我都係我主動,不過次次要執多劑佢都肯
以前好就好在,我同佢都大食
所以大家都滿足到大家,
有時睇戲,都好鐘意摸佢對奶抽抽水,
試過抽水抽到自己都硬左,佢睇戲都肯用手幫我出
我諗都係得佢一個唔會主動黎多劑.....佢真係一個好特別既人

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-15 12:33 AM 發表 查看引用來源

我諗都係得佢一個唔會主動黎多劑.....佢真係一個好特別既人
妳一次餵飽咗佢

引用:
原帖由 醉爆 於 2016-12-15 12:37 AM 發表 查看引用來源

妳一次餵飽咗佢
呢個特別既人,都將會係我文章中既主角之一,所以唔透露太多.....佢飽唔飽我唔知,但我一定未XD

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-15 12:41 AM 發表 查看引用來源

呢個特別既人,都將會係我文章中既主角之一,所以唔透露太多.....佢飽唔飽我唔知,但我一定未XD
我以為講你個佬tim,誤會咗:smile_43:

你會寫吓SM 既場面嗎?

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-15 12:41 AM 發表 查看引用來源

Ha...等妳

其實聽好多女講

好多時都唔ok

引用:
原帖由 老頑石 於 2016-12-15 12:46 AM 發表 查看引用來源
你會寫吓SM 既場面嗎?
你要睇SM 文.....外面有好多wor, 我嗰d 係輕量級,未必岩你重心味嗰bor~

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-15 01:11 AM 發表 查看引用來源

你要睇SM 文.....外面有好多wor, 我嗰d 係輕量級,未必岩你重心味嗰bor~
k妹, 阿毛都曾經對住一兩個靚女, 入閘前/或做做下, 軟左, 並且不能再硬番...

這一兩個靚女, 都係已經同佢地扑左十次八次的了...

我自己知, 已經扑厭左佢地了.

那次軟左後, 我都冇搵番佢地了...

埋門先來軟,樓主都幾慘慘豬⋯⋯重要吹都唔硬⋯⋯唉⋯⋯⋯umm⋯⋯要幫手嘛?wakaaaa

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆