上一頁下一頁
發新話題

(更新相P.16)UBER司機車左我去一個好靜O既地方P1,P.3,p.6,p.10 (p.4前菜)

收藏  |  訂閱
271  67.8k

自已太單純...比個D [剩係吹水都得架.] [加我做個朋友啦.唔傾SEX都得架] O既人扼左....

所以.MONGO妹...唔會再收PM..了...有水係到吹啦...

引用:
原帖由 芒果沙冰的芒果 於 2016-9-16 07:03 PM 發表 查看引用來源
自已太單純...比個D [剩係吹水都得架.] [加我做個朋友啦.唔傾SEX都得架] O既人扼左....

所以.MONGO妹...唔會再收PM..了...有水係到吹啦...
試過就會醒d…

引用:
原帖由 芒果沙冰的芒果 於 2016-9-16 07:03 PM 發表 查看引用來源

我表示無奈:smile_o08:

引用:
原帖由 芒果沙冰的芒果 於 2016-9-12 10:44 PM 發表 查看引用來源
[收工我車你去飲個到啦。。。好難截車架]
我哦!左一聲就走了
因為一個大話,,,所以我要搵一個地方今晚要佢車我去。。。。。。。。諗返都低能
但又因為咁。。。。成就左我地第一次

---------------------- ...
故事文章寫得好生鬼活潑,感覺樓主係個好陽光嘅女仔。。。

引用:
原帖由 芒果沙冰的芒果 於 2016-9-13 08:08 PM 發表 查看引用來源
PART 2

諗返起個日返工...真係完全冇心工作...不停上網搵邊到有酒家,但最後我決定......

5:45 準時佢問我收得工未....我話OK...就叫佢黎接我啦~

6:00上左車..佢問我去邊到飲...我叫佢車我去赤柱西個邊...
...
忽然清醒,笑c我了!

引用:
原帖由 芒果沙冰的芒果 於 2016-9-13 10:31 PM 發表 查看引用來源
(續part 3)
呀!...sorry..唔得.....我....我....我未沖涼..我唔想....對唔住呀...sorry呀...我..未..ready...
講完.....佢係我額頭kiss左一啖.....唔緊要啦 我唔迫你.等你ready先啦
之後佢就車左我返屋企........ ...
少女心事,難擋情懷,果然係隻小野貓,哈哈!

引用:

咩事比人扼咗,爆佢大鑊開佢名

引用:
原帖由 芒果沙冰的芒果 於 2016-9-13 07:58 AM 發表 查看引用來源
因為我想將UBER個故事好SWEET咁寫出黎.已唔係一黎就
啪啪啪!啊啊啊!

所以要大家忍耐,等待真係唔好意思:smile_o03: :smile_o03:

不如我出小小番外篇比大家當住前菜先啦。。。

------------ ...
番外篇又寫得幾唔錯,故事引人想入非非,請努力寫多點故事啊!

今日有無得賞月呢? :smile_o05:

加油:smile_o12: :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆