上一頁下一頁
發新話題

開post比你睇!記錄一段SL的經歷

收藏  |  訂閱
274  13.5k

引用:
原帖由 degree06 於 2015-7-12 01:59 AM 發表 查看引用來源
咁妳想唔想佢知?:smile_40:
其實佢知定唔知,對件事有影響咩....

引用:
原帖由 degree06 於 2015-7-12 01:59 AM 發表 查看引用來源
咁妳想唔想佢知?:smile_40:
我都唔知:smile_o10:

引用:
原帖由 bbl0930 於 2015-7-12 02:09 AM 發表 查看引用來源

我都唔知:smile_o10:
咁順其自然啦:smile_40:

精彩..................

引用:
原帖由 bbl0930 於 2015-7-12 01:45 AM 發表 查看引用來源

Sp我唔得,冇感情做完都冇感覺。一啲都唔好玩
呢個又真呀,冇感情係爭d..冇咁enjoy

引用:
原帖由 hondaeuror 於 2015-7-6 06:22 PM 發表 查看引用來源
我同之前個SL都一齊左兩年, 起初大家都好enjoy個關係。 但係開始變質了, 最後仲離我而去。。。 起我心目中, 佢係我最愛既一個女人。

原來都有好多交心既SL, 可惜我果個唔係

引用:
原帖由 fertress 於 2015-7-7 03:11 AM 發表 查看引用來源
唔好咁講,大家訓唔著吹下水

其實女人不外乎要關心,只要你俾佢知道你心入邊係有佢.
咁佢就夠.

耐唔耐俾D驚喜佢,如果本身經濟能力好DD就送下小禮物,佢就會好開心.
唔駛好貴,要有心留意佢講過咩,需 ...
只要比佢知道心入面有佢》》》呢句中哂,其實就係咁簡單之麻

引用:
原帖由 piglovesleep 於 2015-7-7 11:35 PM 發表 查看引用來源
近排自己都睇左好多有關人夫人妻的post, 唔經唔覺自己同人夫都就快一年, 但亦都係要結束嘅時候, 呢一年大家都開心過享受過, 真心付出過, 但我實在不能再接受你的忽冷忽熱, 亦不知如何開口跟你道別, 我選擇左逃避, 逐 ...
我同你差唔多,但點可以遠離!好辛苦呀

Push

Push

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆