上一頁下一頁
發新話題

關係混亂的hall life(更新P.4,19,38,42)

收藏  |  訂閱
690  147.1k

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:13 PM 發表 查看引用來源
我想結婚架,但一定唔會係而家呢個bf囉...
即係佢唔係你嘅mr right啦

引用:
原帖由 smartboy169 於 2015-3-4 12:12 PM 發表 查看引用來源

呢D 人既性格先好, 男女都好, 鍾意同呢D 人做朋友, 有個句講個句, 下下呃呃TUM TUM , 好累架
但成日太直接講野得罪人/比人話串:smile_30:

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:07 PM 發表 查看引用來源
唔會求佢..連結婚都唔敢諗
咁好似好一般JA WO...你吾算好LIKE 佢~

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:16 PM 發表 查看引用來源
但成日太直接講野得罪人/比人話串:smile_30:
呢D 咪一般人想法LOR, 串得有POINT 即係真話, 有時自己會聽到難聽說話但都要知自己問題架MA, 咁先有進步~

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2015-3-4 12:14 PM 發表 查看引用來源
老實講,你間大學出親嘅大部分都係同你bf差唔多嗰類,反而係重實際嘅少
p.s.我就有少少係同你相近,同你bf就相反嘅(不過都係奉行鄧小平同志講嘅"實事求是"),只係一開始就反嘅 ...
政治呢d我又唔太care既,同埋都會尊重番每個人既立場,自己都唔鐘意傾政治問題

講時講, 你地可以係度吹成朝, 吾使返工架? 樓主你GRAD 左未架?

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:14 PM 發表 查看引用來源
呢d係日常行為姐,但真正性情既野係由細培養
agree, 有時係多謝之前遇過既人先知自己錯咩之類
但當然都要自己反省而再接受, 不然一錯再錯都係....meh

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:19 PM 發表 查看引用來源
政治呢d我又唔太care既,同埋都會尊重番每個人既立場,自己都唔鐘意傾政治問題
me too , 保持中立

引用:
原帖由 smartboy169 於 2015-3-4 12:14 PM 發表 查看引用來源

咁你快D 搵喇, 但如果未定性, 你結左會想離架, 玩夠先LA 你~XD
其實都玩到有d攰

引用:
原帖由 smartboy169 於 2015-3-4 12:17 PM 發表 查看引用來源

咁好似好一般JA WO...你吾算好LIKE 佢~
好愛佢就唔會出黎玩啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆