上一頁下一頁
發新話題

師姐搵人 都係睇樣先 定係身型?

收藏  |  訂閱
288  6.5k

引用:
原帖由 morton_傻杰 於 2015-1-30 11:15 AM 發表 查看引用來源

Boxer 都要有身型先著得好睇

我認同, 想像一下有個肥仔著BOX既話, D肉肉......

BTW, 孖煙通都係讓它透透風~~~

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-1-30 11:43 PM 發表 查看引用來源

我認同, 想像一下有個肥仔著BOX既話, D肉肉......

BTW, 孖煙通都係讓它透透風~~~
男人著孖煙通係要著過先知佢嘅好:smile_30:

引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-28 10:42 PM 發表 查看引用來源

就係食極唔肥,我到宜家都未做到單手引體上升,比想像中難:smile_30:
有冇飲奶粉先?

引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-30 11:10 發表 查看引用來源

惡b你係唔會明著孖煙通嘅樂趣,著完係唔會返到轉頭:smile_24:
因為可以左右亂咁fing?~
定通風??

引用:
原帖由 morton_傻杰 於 2015-1-30 11:15 發表 查看引用來源

Boxer 都要有身型先著得好睇

好見果啲係可以的

但不能接受著三角形底褲

話時話,小弟GF真係幫我入唔少boxer。實用同情趣款都有。有啲好似係絲質乜乜乜。但我永遠唔用。唔鐘意細佬喺煙通裡面條條揈。另一個缺點係,屙完尿未揈乾,總有幾滴從煙通洞口跌落嚟,勁唔爽。

最愛Uniqlo嘅低腰一體式boxer trunks,lycra質料,前面冇洞(感覺安全啲,小弟細佬經常無厘頭勃起),唔貴但好鬼舒服。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-1-31 10:50 發表 查看引用來源
話時話,小弟GF真係幫我入唔少boxer。實用同情趣款都有。有啲好似係絲質乜乜乜。但我永遠唔用。唔鐘意細佬喺煙通裡面條條揈。另一個缺點係,屙完尿未揈乾,總有幾滴從煙通洞口跌落嚟,勁唔爽。

...
無洞??

引用:
原帖由 惡女b水 於 2015-1-31 10:56 AM 發表 查看引用來源

無洞??

有粒扭....掹出黎柯尿的...但我從來都唔用的.....

引用:
原帖由 申手上路 於 2015-1-31 11:25 發表 查看引用來源

有粒扭....掹出黎柯尿的...但我從來都唔用的.....
點解???
爆扭點算??

引用:
原帖由 惡女b水 於 2015-1-31 11:26 AM 發表 查看引用來源

點解???
爆扭點算??

柯尿休低條褲的, 不會解扭再掹出黎咁煩啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆