上一頁下一頁
發新話題

請版主關post,唔該

收藏  |  訂閱
1.2k  27.7k

引用:
原帖由 水魚人 於 2014-11-29 11:39 AM 發表 查看引用來源

好怕士啤呔:smile_13:
做多啲腰腹Bodyweight Training啦,男女都要keep好啲自己,無時無刻以最佳狀態做人^_^

引用:
原帖由 愛你又如何 於 2014-11-29 11:43 AM 發表 查看引用來源

做多啲腰腹Bodyweight Training啦,男女都要keep好啲自己,無時無刻以最佳狀態做人^_^

無錯..

引用:
原帖由 愛你又如何 於 2014-11-29 11:43 AM 發表 查看引用來源

尋晚定今朝都見到你..你好似唔洗訓咁:smile_30:

引用:
原帖由 panpeter 於 2014-11-29 11:42 AM 發表 查看引用來源
開心又一日,不開心又一日,要揀當然揀開心,所以支持妳。不過,過去事過去的事,由它如流水般流過吧

知道啦, 我今日都好平靜,係尋日同佢嘈完心情差啫。

我講晒發洩晒,已經好好多啦。

多謝你^_^

引用:
原帖由 phowong 於 2014-11-29 11:44 AM 發表 查看引用來源
尋晚定今朝都見到你..你好似唔洗訓咁:smile_30:
哈哈,我唔捨得離開你地吖嘛^_^

引用:
原帖由 愛你又如何 於 2014-11-29 11:45 AM 發表 查看引用來源

哈哈,我唔捨得離開你地吖嘛^_^

用返你o個句..傾下心情好D

引用:
原帖由 愛你又如何 於 2014-11-29 09:31 AM 發表 查看引用來源

酒醒,個頭痛到就嚟爆炸,食咗藥,希望一陣可以再瞓吓。

心情都ok啦,上嚟吊完,好好多啦。

講真,真係唔係傷心,一滴眼淚都無流過,我知道我已經唔再愛佢。

只係好能 ...
師姐,鬧完、酒醒,重新站起來,為自己而活!

引用:
原帖由 水魚人 於 2014-11-29 11:47 AM 發表 查看引用來源

用返你o個句..傾下心情好D
係架,傾吓會好啲囉,我真係火爆人嚟架,有嘢唔可以放係心。

但就忍能咗佢幾個月,盡量撳住自己刻制自己。

今次好啦,講晒出嚟,吊完,舒服晒,最重要係,唔會再返轉頭了^_^

引用:
原帖由 samsunghp 於 2014-11-29 11:49 AM 發表 查看引用來源

師姐,鬧完、酒醒,重新站起來,為自己而活!

知道,有心,我會無事,加上有你地陪我傾計,聽我呻吓,好好多啦,多謝晒

引用:
原帖由 愛你又如何 於 2014-11-29 11:55 AM 發表 查看引用來源

係架,傾吓會好啲囉,我真係火爆人嚟架,有嘢唔可以放係心。

但就忍能咗佢幾個月,盡量撳住自己刻制自己。

今次好啦,講晒出嚟,吊完,舒服晒,最重要係,唔會再返轉 ...
衰D講,感情呢D事好多時糾纏一段時間..小心處理

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆