上一頁下一頁
發新話題

澳洲留學回憶錄 - 猜猜我是誰 (Updated P.22, P.23 on 16/11/14)

收藏  |  訂閱
348  32.9k

十年lol

樓主留學呀?點解留完學唔返香港XDD?

JonNg...睇得出你真係好悶...XD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-10-24 02:53 PM 發表 查看引用來源
十年lol

係囉JonNg,睇你真係好悶,不要浪費大學生活,那些我一星期蒲四五晚,weekend 走幾場。現在返工同年齡大了,就算而家蒲都不是大學時那瘋癲。自己出去碰碰運氣也不錯啊

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-10-24 02:53 PM 發表 查看引用來源
十年lol

稀客wor.... 呀大學生A

搞掂曬啦?:smile_o01:

引用:
原帖由 澳洲超 於 2014-10-24 03:34 PM 發表 查看引用來源

係囉JonNg,睇你真係好悶,不要浪費大學生活,那些我一星期蒲四五晚,weekend 走幾場。現在返工同年齡大了,就算而家蒲都不是大學時那瘋癲。自己出去碰碰運氣也不錯啊

http://n2.hk/d/images/r10/mobile.j ...
蒲得多....虧呀:smile_o05:

同埋出去摸羅友都無意思啦...我又有女朋友...
睇得唔食得...玩咩:smile_o02:

引用:
原帖由 JonNg 於 2014-10-24 04:00 PM 發表 查看引用來源
稀客wor.... 呀大學生A

搞掂曬啦?:smile_o01:
未架=.=
但寫完1份要抖下XDD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-10-24 04:08 PM 發表 查看引用來源

未架=.=
但寫完1份要抖下XDD

我寫完3份 :smile_o01:

引用:
原帖由 JonNg 於 2014-10-24 04:47 PM 發表 查看引用來源

我寫完3份 :smile_o01:
你行開啦...你就黎畢業呀嘛!唔好咁傷心

引用:
原帖由 JonNg 於 2014-10-24 04:02 PM 發表 查看引用來源

蒲得多....虧呀:smile_o05:

同埋出去摸羅友都無意思啦...我又有女朋友...
睇得唔食得...玩咩:smile_o02:
出去玩唔一定要食嘅,而家覺得Flirt重引人入勝,只是得性,玩完好空虛

引用:
原帖由 澳洲超 於 2014-10-24 05:31 PM 發表 查看引用來源

出去玩唔一定要食嘅,而家覺得Flirt重引人入勝,只是得性,玩完好空虛

其實我覺得落去好無聊...
傾計就聽唔到人地up乜...
飲酒就細細杯細細杯...

落去一係摸人,一係俾人摸。
一係灌人,一係俾人灌。

大家星期五夜晚都係留係屋企,定出嗮街玩?:smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆