上一頁下一頁
發新話題

18歲卜卜脆......苦事回味

收藏  |  訂閱
810  99.9k

搞耐D 咪正D~~HAHAHA

好兇殘呀!俾你咁攪真係食多多生豪都頂唔住

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 05:21 PM 發表 查看引用來源

都冇唔理你
鬼鬼地呀MA
我宜家好鬼想頂爆你patpat⋯⋯仲係要好粗暴又大力力狂插到中出你!

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 05:22 PM 發表 查看引用來源

夠長頂到既話,,,,好快會懶尿TIM:smile_44::smile_44::smile_44:
wow,原來仲可以潮吹,真係不得了

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 05:26 PM 發表 查看引用來源

對上個男朋友長又粗又高大又肥又耐,,,,次次都成地水,,,玩完要拖地:smile_o05::smile_o05:
搞到你諗起,要唔要拖拖地先呀你而家,哈

引用:
原帖由 chris@hk 於 2014-9-10 05:24 PM 發表 查看引用來源
後入未係最爽。最爽係後入推左陣跟住將你拉起,成90度,依下係最入,你係最爽

係咪放隻腳係膀頭到呀??

我都仲未試過潮吹:smile_39:

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 11:57 AM 發表 查看引用來源
學識左PO相啦:smile_o05:

http://i1347.photobucket.com/albums/p717/CYUK57/672A547D540D_zps3b0faab0.png
:smile_o15: :smile_o15: I AM CICI:smile_o15::smile_o15:
好勁,我剛po左我d經歷,上黎讚下推下

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-9-10 05:11 PM 發表 查看引用來源
大屎忽, 粗大脾 ,人人愛 !
加埋窄妹妹:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 05:28 PM 發表 查看引用來源

係咪放隻腳係膀頭到呀??
唔係aR.......佢係講係後面....之後拎起你黎仆!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆