上一頁下一頁
發新話題

自己的OL女朋友,別人的未婚妻?#1(目錄)...#171#215 EXTRA#238#245 (6/10)

收藏  |  訂閱
257  150.6k

回覆 239# 的帖子

我都想學你一樣有位紅顔知已

support support

SUPPORT SUPPORT

今晚真係打埋個ending啦

(14)
吹左一陣冷氣後冇著衫既我,就緊係攬住J再錫,由佢條頸錫落佢對大腿同著住高跟鞋既小腿同腳面,來回錫左幾次…
跟住好快大家一齊除左佢對鞋同one piece…兩個一齊跪係張床度,佢就手扶住個床頭,我就雙手放係佢個波係咁摸,
嘴就錫佢個好敏感既耳仔, 錫到佢係咁呻吟, 而弟弟就磨佢patpat同妹妹….
佢俾我摸到係咁叫,J仲話頂唔順,想我幫佢除bra…我單手除左去..
就係咁搓佢對波,可能知道係最後一次同佢做,,所以今次特別大力,
意外既係…J叫我大力D, 想有我揸到痛既感覺,我問J點解,佢話佢會感覺high好多…
鐘意返屋企沖涼見到有瘀痕,咁我聽到後就緊係興奮…大大力揸,,而佢下面都流到張床濕哂..
J: (呻吟中)C, 我好想要啊..
C: 不如沖涼先..
J: 好啊…我要幫你沖乾淨架..

J當然就自動波幫我洗乾淨個弟弟,,洗到舉起…
而佢個妹妹都沖到分唔清係水喉水定西水….洗完後,佢好快推我上張床..

J: (好嗲)C, 你訓底啦..等我服待你啦
C: 嗯

就係我發呆唔知佢想點既時候..
佢就好自動跪低幫我用條利係咁啜我個肚,蛋蛋同弟弟…佢係咁含,,,
我就望任佢對淫眼,都不自覺叫左出黎…J仲話我粗左長左..含唔哂..
頂住佢喉嚨, 去到有一個位我差少少想射就推開佢,跪係度同佢kiss,
右手係佢已經濕既妹妹再打圈,正當我想錫佢個妹妹..
佢就叫我戴套插佢, 當然一開始緊係男上女下, 個嘴就錫佢個額頭同耳仔,插左幾十下…
佢話唔夠入,我咪試下舉起佢右腳側身插佢,,,
佢隻右腳俾我插到係咁震,而佢就係咁呻吟,我想問佢舒唔舒服,
但佢投入到聽唔到….最後佢震左一震我先停低…

就用埋我最鐘意佢狗仔式,下下一深插, 佢都會大叫一聲,
J會話好鐘意我插咁入,, 我捉住佢個patpat係咁插…
最後我想射,就當然就射哂入去啦
J當然累到訓左係度,過左一陣,我同佢攬全錫

J : (嗲)C, 不如俾我咬你咖哩雞,
我:驚唔驚同事見到有個印
J: (笑)我好醒目,我咬你條頸同膊頭埋得,你著全恤衫見唔到既
我: 好啊
J: (咬)
我: (想喊)好痛啊..紫哂既!我又要咬返你,不過你著one piece…
J: 咁我俾你咬返兩個地方
我: 咁就俾我咬你左右兩邊個心口啦..反正有bra遮住
J: (笑)你黎啦…
我: (咬完後)你個波好多肉..咬得唔靚…
J: 唔會架…起碼幾日先退…我想你記得我…

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
如是者呢個故仔就完左啦, 可能各位c hing c tse都想知J結左婚後仲有冇同我上床, 實情就冇(所以好渴tim)

各位c hing c tse唔好羨慕,呢個唔係一個好既happy ending..不過如果你當SP另計啦

(邊個想俾我試下咬咖哩雞 )

(END)

引用:
原帖由 前面燈位有落 於 2014-10-6 12:34 AM 發表 查看引用來源
(14)
吹左一陣冷氣後冇著衫既我,就緊係攬住J再錫,由佢條頸錫落佢對大腿同著住高跟鞋既小腿同腳面,來回錫左幾次…
跟住好快大家一齊除左佢對鞋同one piece…兩個一齊跪係張床度,佢就手扶住個床頭,我就雙手放係佢個波 ...
好經歷,好文

引用:
原帖由 前面燈位有落 於 2014-10-6 12:34 AM 發表 查看引用來源
(14)
跟住好快大家一齊除左佢對鞋同one piece…兩個一齊跪係張床度,佢就手扶住個床頭,我就雙手放係佢個波 ...
實在太正~Ching~
追哂文先回覆~對唔住呀

引用:
原帖由 bestbuddy 於 2014-10-6 12:50 AM 發表 查看引用來源

好經歷,好文

多謝~

引用:
原帖由 pigred03 於 2014-10-6 05:24 PM 發表 查看引用來源

實在太正~Ching~
追哂文先回覆~對唔住呀

唔怪得咁少人回覆啦:smile_35:

support support  精彩好睇:smile_o12: :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆