上一頁下一頁
發新話題

***我同SL呢一個月的荒淫生活***相198#,346#,401#,543#(潮吹step & tips: 543#)

收藏  |  訂閱
783  399.4k

引用:
原帖由 bcm 於 2014-5-20 08:17 PM 發表 查看引用來源

千其唔好似我,我係有肉地到你想像唔到架:')
乱说明明就是好身材

岩岩一次過睇哂你個post~~ 太正喇,...
cherry你都幾鐘意自hi架wor~~

引用:
原帖由 mysen 於 2014-5-20 08:27 PM 發表 查看引用來源
乱说明明就是好身材
引用:
原帖由 我是茄子 於 2014-5-20 08:27 PM 發表 查看引用來源
B豬真係謙
你地舊人唔係唔睇過我d相,我個大羅pat.........:'):smile_19:

引用:
原帖由 我是茄子 於 2014-5-20 08:27 PM 發表 查看引用來源
下次想點香薰,識買邊隻啦
呢個都係朋友教我:smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 2014-5-20 08:31 PM 發表 查看引用來源

你地舊人唔係唔睇過我d相,我個大羅pat.........:'):smile_19:
肥尻 :smile_o05:

引用:
原帖由 bcm 於 2014-5-20 08:32 PM 發表 查看引用來源

呢個都係朋友教我:smile_47:
希望遲D有用啦..............

引用:
原帖由 我是茄子 於 2014-5-20 08:32 PM 發表 查看引用來源
肥尻 :smile_o05:
我無尻架wor

引用:
原帖由 bcm 於 2014-5-20 08:33 PM 發表 查看引用來源

我無尻架wor
鳩 > J
尻 > PAT

(好似係)

之後轉左我訓係度,佢係我旁邊
佢照常用佢隻粗糙的手指試探我(其實洗咩試探,一早濕哂:smile_o03:)
我隻手都繼續摸JJ,佢好溫柔咁幫我除左under
我們已經浸淫左係一個充滿挑逗氣息的房間入便,昏暗隱約的光線
我一手捉住JJ含到雪雪聲,佢就會用手搞到妹妹唧唧水聲
到最後大家都忍唔住喇~~開波!!

男上post先....
之前都有講過,頭幾下真係好正,不能用言語所表達到
抽插左一輪之後,轉左女上,UN左一陣,照繼續呢個POST,但就變左佢郁
我彎下身攬住左佢,同佢車輪戰,我都好中意佢咁樣攬住我,我地就好似溶為一體咁
女上插果時,水水會向下流,濕到佢D毛毛都濕哂,但床無事
點解我會知?因為我FEEL到涼浸浸:smile_o05:
我會係佢耳邊呻淫比佢聽,連埋呼吸聲,唔知佢咩感覺XD
最後轉番男上,插多左陣,佢就射左....
事後我地訓左係度一齊攬住休息,間房重隱隱散發著玫瑰香味同埋我地的汗水味

***下篇繼續***

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-5-20 08:37 PM 發表 查看引用來源
之後轉左我訓係度,佢係我旁邊
佢照常用佢隻粗糙的手指試探我(其實洗咩試探,一早濕哂:smile_o03:)
我隻手都繼續摸JJ,佢好溫柔咁幫我除左under
我們已經浸淫左係一個充滿挑逗氣息的房間入便,昏暗隱約的光線
...
一次唔夠喉, 會仲有幾次咁-3-....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆