上一頁下一頁
發新話題

好緊啊~Boss~ 復活淫賤之旅更新p.63

收藏  |  訂閱
1.0k  458.2k

Boss聽到後好似叉左電咁,確定貓奴夠晒濕就長驅直入,小boss一入到黎貓奴就忍唔住大叫,小boss太大啦,完完全全填滿晒貓奴,只要小boss郁小小貓奴都好大反應。唔好講好快咁抽插啦。Boss見狀冇急到,慢慢,慢慢咁入,等貓奴適應小boss。不過Boss冇咁輕易放過貓奴。慢慢抽插同時Boss仲要搞貓奴小豆豆。Boss一邊慢慢插,一邊捽貓奴小豆豆。搞到貓奴係咁出水,又鬼咁死high嗌得勁大聲。Boss突然將我一隻腳放上佢膊頭,加快左動作仲要繼續捽貓奴豆豆,貓奴好快就高潮係咁收緊,就連貓奴都feel到自己好緊,係前所未有咁緊,忍唔住叫左出黎: 呀~Boss....我好緊啊...好舒服啊~嗯.... 不過Boss好勁,我收得咁緊佢都仲未射。Boss將小boss抽番出黎,貓奴見到佢大脾位濕晒..又面紅啦...Boss當然即刻串我啦,突登喺貓奴耳邊好柔咁講:你係好high,高潮多得滯所以面紅家睇到野所以先紅呢? Boss一講完就係咁錫貓奴鎖骨,跟住就將貓奴反轉,要貓奴gut高屁股,Boss準備後入貓奴啊~
Boss打左貓奴屁股一下:你唔答我啊..咁要罰你啦...Boss講完就一下插到最盡,貓奴黎唔切反應淨係識嗯嗯咁叫,Boss唔單止冇放慢仲要加快,但當佢feel到貓奴就快又高潮嘅時候,Boss停晒所有動作。貓奴:Boss?做咩停啊? Boss:話明係罰嘛,點可以令你有快感架。你想要咩,清清楚楚咁講出黎。貓奴好尷尬,好想boss繼續唔好停,但又唔好意思講出黎,只好繼續嗯嗯咁叫,忍唔住又扭下貓奴屁股。貓奴覺得好痕,淨係好想Boss繼續大大力咁插我,只好講出聲: Boss,求下你唔好停啊,繼續大大力咁插我啊,我好想要啊~Boss聽到好滿意就捉住貓奴條腰係咁插,插到貓奴高潮迭起,貓奴都feel到小boss差唔多到極限,Boss就扯起左貓奴上半身,唔俾貓奴繼續pa喺度,小boss插得仲入,貓奴已經高潮左好多次,就快冇力啦,呢個時候貓奴feel到一股暖流射左入貓奴妹妹度。(有套ga....不過應該係超薄)Boss就抽番小boss出黎。貓奴同Boss喘晒氣休息左陣就一齊去沖涼涼lu~跟住Boss就車貓奴番屋企,臨走前仲有goodbye kiss tim~
第一次同boss大戰就咁完啦..唔知各位仲想唔想睇呢?
想就繼續打啦>///<

引用:
原帖由 犬系貓奴 於 2014-3-31 07:42 PM 發表 查看引用來源

咁你都睇得出~:smile_o14::smile_o14:
睇得出 你唔會係排骨/好瘦

引用:
原帖由 犬系貓奴 於 2014-3-31 07:43 PM 發表 查看引用來源
Boss聽到後好似叉左電咁,確定貓奴夠晒濕就長驅直入,小boss一入到黎貓奴就忍唔住大叫,小boss太大啦,完完全全填滿晒貓奴,只要小boss郁小小貓奴都好大反應。唔好講好快咁抽插啦。Boss見狀冇急到,慢慢,慢慢咁入, ...
緊係想啦, 只要大波妹出我就睇

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-3-31 07:47 PM 發表 查看引用來源

睇得出 你唔會係排骨/好瘦
你咁大聲講左人地個秘密出黎點得ga~

引用:
原帖由 犬系貓奴 於 2014-3-31 10:54 發表 查看引用來源

抵錫啊~:smile_o09:
果然守信用呢:smile_o12:

引用:
原帖由 離火 於 2014-3-31 08:26 PM 發表 查看引用來源

果然守信用呢:smile_o12:
我宜家先收工咋...:smile_o03::smile_o03:

引用:
原帖由 犬系貓奴 於 2014-3-31 07:49 PM 發表 查看引用來源

你咁大聲講左人地個秘密出黎點得ga~
   優點怕乜俾人知

期待!期待!期待!期待!期待!

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-3-31 08:43 PM 發表 查看引用來源

優點怕乜俾人知
肥都係?:smile_o04:

引用:
原帖由 犬系貓奴 於 2014-3-31 12:33 發表 查看引用來源

我宜家先收工咋...:smile_o03::smile_o03:
Ok架啦,
收工等於瞓落床

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆