上一頁下一頁
發新話題

(第一次寫)除夕夜真空上陣 +相p.2, p.11,p.21 新文p.17,23

收藏  |  訂閱
371  160.0k

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2014-1-8 10:44 PM 發表 查看引用來源
睇黎你地都係好多地方玩過:smile_47:
巴士 後樓梯 殘廁 走廊 都試過haha

支持下!正!

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 10:49 PM 發表 查看引用來源

巴士 後樓梯 殘廁 走廊 都試過haha

巴士其實都幾難玩

講開巴士就有新故仔可以打啦!講明先 果次係失敗嫁!

果次都成2-3年前了 係夜晚發生既事
果晚係旺角食完飯我地就搭95號巴士返去
上到巴士上層 其實都幾少人下 得1-2個 我地就坐係後面幾排

果晚我印象中我係着短裙嫁 都幾方便 :p
巴士開左一陣男友就忍唔住手多多 先一手摸下我大脾 另一隻手就繞過我膊頭攬住我打下車輪咁。  之後佢愈摸愈入 一手輕輕摸豆豆 另一手又摸我波波……係公眾地方做我都幾high嫁 格黎都仲有巴士經過 上層啲人如果望過黎就咩都睇到唒>< 但身體上又好刺激 好想繼續

摸到咁上下 我都已經出水了。 男友示意我幫佢含 我就扮訓教咁 訓係佢大脾含 我整啲口水係佢jj到 之後就上下咁chok。因為架巴士好chok 所以我個頭都唔洗郁都可以一路上下含 哈哈!  含左一陣 我都好想要 就試下坐係佢大脾上面 底褲都冇除呀!就咁撥埋一邊就坐左上去。插左入去之後個feel好正 因為望出去已經冇乜車 所以我都冇咁驚 就上下咁慢慢un

不過un左幾分鐘 架車無啦啦停左! 原來我地上錯車= =呢間95號係去佐敦既 我地要坐果架係去翠林既,唔怪得架車咁少人啦!

就係咁 我地惟一一次既巴士上扑野既經歷就完左啦! 失敗告終><最尾都冇出到 我地亦都冇唒mood啦~

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 11:12 PM 發表 查看引用來源

上到巴士上層 其實都幾少人下 得1-2個 我地就坐係後面幾排

果晚我印象中我係& ...
un我喇un我喇:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 11:12 PM 發表 查看引用來源

好刺激囉一定...不過我未試過係巴士玩

我都好想同ssstephanieBB傾下計...

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2014-1-8 11:15 PM 發表 查看引用來源
好刺激囉一定...不過我未試過係巴士玩
又驚又想繼續呀! 不過其實司機睇唔睇到上層嫁?

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-8 11:25 PM 發表 查看引用來源

又驚又想繼續呀! 不過其實司機睇唔睇到上層嫁?

真係唔知

引用:

巴士都玩埋,正喎~
照計坐後排司機未必睇得清楚你地做緊咩嘅…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆