上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.3k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-29 07:56 PM 發表 查看引用來源

我年幾前見翻P, 大家先交代翻十幾年前問題, 當時我一樣後悔莫及.......

今日Friday Night 無街去???

有D野真係整定既...

冇呀,冇人約

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-29 17:17 發表 查看引用來源

Thank you, 最慘係我犯錯完, 明知有錯都繼續去錯, I mean 出軌:smile_22:
為何不把這個看成人生寶貴的一章? 試想,如果你已習慣了出軌,那就不當是什麼一回事了.
只是一生在尋找那片夢想的蜜糖.

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-29 08:32 PM 發表 查看引用來源
有D野真係整定既...

冇呀,冇人約
今晚到我去威, 哈哈

的確引人入性:smile_o12: :smile_o12:
好難得响引板見到呢類情故, 雖然冇乜sex, 但感受到你份情; 畢竟過左去, 再不捨不甘都只係一堆感嘆號
"過去讓她過去"

引用:
原帖由 老頑石 於 2013-11-29 09:42 PM 發表 查看引用來源

為何不把這個看成人生寶貴的一章? 試想,如果你已習慣了出軌,那就不當是什麼一回事了.
只是一生在尋找那片夢想的蜜糖.
其實我並未習慣出軌, 每一次都有自責. 我兩年介了, 但近日心魔又起........

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-29 10:04 PM 發表 查看引用來源

其實我並未習慣出軌, 每一次都有自責. 我兩年介了, 但近日心魔又起........

我成日都覺得,偷食完由高潮落番去平淡,有種空虛感,空虛完又再找刺激,一個惡性循環...

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-29 10:02 PM 發表 查看引用來源

今晚到我去威, 哈哈

哈哈,威緊都掛住上黎引版,睇黎引版真係有佢引人之處

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-29 22:04 發表 查看引用來源

老騎伏櫪,志在千里,能打動兄台的,必定有其出臮之處.

引用:
原帖由 worry26 於 2013-11-29 10:03 PM 發表 查看引用來源
的確引人入性:smile_o12: :smile_o12:
好難得响引板見到呢類情故, 雖然冇乜sex, 但感受到你份情; 畢竟過左去, 再不捨不甘都只係一堆感嘆號
"過去讓她過去"
已過去, 只作回味

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-29 10:32 PM 發表 查看引用來源

我成日都覺得,偷食完由高潮落番去平淡,有種空虛感,空虛完又再找刺激,一個惡性循環...
同吸毒一樣, 空虛先做既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆