上一頁下一頁
發新話題

辦工室發生既 SM 趣事 update #347

收藏  |  訂閱
403  96.4k

引用:
原帖由 lonely_ol 於 2013-10-6 10:47 PM 發表 查看引用來源

做緊個時一般係封口同反綁, 不過非禮我個時, 通常唔蒙眼, 佢想我望住佢黎俾佢非禮.都有試過蒙眼封口同反綁一齊既.
其實好多人唔鍾意用膠布封口,怕撕走嘅時候好痛,妳唔怕?

引用:
原帖由 Tiffy-G 於 2013-10-6 10:25 PM 發表 查看引用來源
其實我想講可以買一種靜電膠布囖~~膠布本身嘸黏性,綁幾圈之後會靠靜電呲埋,唔使驚傷皮膚吖~~
都夠實凈又有顏色撿,嘻嘻。。
賣成人用品D網應該都有得賣噶
未用過, 等我叫佢買先,
請問你有冇用過? 會唔會太易掙脱架?
(haha, 我居然唔想咁易掙脱....)

引用:
原帖由 lonely_ol 於 2013-10-6 10:53 PM 發表 查看引用來源

未用過, 等我叫佢買先,
請問你有冇用過? 會唔會太易掙脱架?
(haha, 我居然唔想咁易掙脱....)
應該感覺好似包住保鮮紙!

引用:
原帖由 love_joke 於 2013-10-6 10:53 PM 發表 查看引用來源

其實好多人唔鍾意用膠布封口,怕撕走嘅時候好痛,妳唔怕?

其實.....係佢鍾意, 對我來講, 偶然玩下都ok 既.

引用:
原帖由 lonely_ol 於 2013-10-6 10:59 PM 發表 查看引用來源

其實.....係佢鍾意, 對我來講, 偶然玩下都ok 既.
但係如果膠布太強,皮膚會出現紅印,好尷尬!

引用:
原帖由 love_joke 於 2013-10-6 11:04 PM 發表 查看引用來源

但係如果膠布太強,皮膚會出現紅印,好尷尬!

如果用封箱膠紙或牛皮膠布係易有印的, 所以揀第二日唔駛返工先玩,
我地宜家多數用醫生膠布封口多, so far 未試過敏感同第二日有印^^

引用:
原帖由 lonely_ol 於 2013-10-6 11:12 PM 發表 查看引用來源

如果用封箱膠紙或牛皮膠布係易有印的, 所以揀第二日唔駛返工先玩,
我地宜家多數用醫生膠布封口多, so far 未試過敏感同第二日有印^^
咁上次妳係辦公室用牛皮膠布封口,玩完嘅時候會有紅印,走時候好尷尬喎!!

引用:
原帖由 love_joke 於 2013-10-6 11:23 PM 發表 查看引用來源

咁上次妳係辦公室用牛皮膠布封口,玩完嘅時候會有紅印,走時候好尷尬喎!!

個時用啡色封箱膠紙, 我被封左+幾分鐘喇,
個時又冇特別深既印, 係有少少红既,
不過走個時冇人, 到車我返屋個時, d印已散了,

引用:
原帖由 lonely_ol 於 2013-10-6 11:29 PM 發表 查看引用來源

個時用啡色封箱膠紙, 我被封左+幾分鐘喇,
個時又冇特別深既印, 係有少少红既,
不過走個時冇人, 到車我返屋個時, d印已散了,
哈哈!出街時成街人,妳都好險喎  ^_^

引用:
原帖由 love_joke 於 2013-10-6 11:33 PM 發表 查看引用來源

哈哈!出街時成街人,妳都好險喎  ^_^

個時都咁夜, 由office 到停車場, 影都冇隻,..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆