上一頁下一頁
發新話題

*.*第一次見就比佢食左..>< *update on p.3,p.12*

收藏  |  訂閱
330  56.4k

引用:
原帖由 零zero 於 2013-4-15 12:15 AM 發表 查看引用來源

岩聽!

但係滴蠟果d 真係唔好搞我 =.='' 接受唔到....
你未係完全去到s性lo~其實玩到滴蠟聖水果d已經係有少少變態心理~

沖涼先,估唔到個post會變左講呢啲嘢:smile_43: :smile_43: :smile_43: ><><

引用:
原帖由 jassie_bb 於 2013-4-15 12:17 AM 發表 查看引用來源
睇泥我真係重口味左:smile_43:
咁只要男方ok 配合到你既咪ok囉

引用:
原帖由 jassie_bb 於 2013-4-15 12:18 AM 發表 查看引用來源
沖涼先,估唔到個post會變左講呢啲嘢:smile_43: :smile_43: :smile_43: >
怕甚麼 分享 交流 正常姐

引用:
原帖由 一名大食男 於 2013-4-15 12:18 AM 發表 查看引用來源

你未係完全去到s性lo~其實玩到滴蠟聖水果d已經係有少少變態心理~

咁點先算m~

我算唔算:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 一名大食男 於 2013-4-15 12:18 AM 發表 查看引用來源

我真係唔敢去到 全s囉 =.=''
但我心理係有少少變態...
同ex分開左後 同第2個女仔拍拖 佢唔比我玩
但係我就成日想玩

引用:
原帖由 beebee_cc 於 2013-4-15 12:19 AM 發表 查看引用來源

咁點先算m~

簡單 你有d想比人強奸 比較刺激d既性愛 都已經係m底

引用:
原帖由 beebee_cc 於 2013-4-15 12:19 AM 發表 查看引用來源

咁點先算m~

其實十個女性都有6.7個係m底~睇個人程度lo~

引用:
原帖由 零zero 於 2013-4-15 12:19 AM 發表 查看引用來源

我真係唔敢去到 全s囉 =.=''
但我心理係有少少變態...
同ex分開左後 同第2個女仔拍拖 佢唔比我玩
但係我就成日想玩
接觸過到上癮就已經係架啦~但係來源於生活~壓力佔好大因素!

支持,,,,,,,,,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆