上一頁下一頁
發新話題

Love Game ( Update P.7 #95,p.12 #178,P.24 354#)

收藏  |  訂閱
523  42.9k

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2011-10-2 02:40 PM 發表 查看引用來源

我最愛這種天氣..
跟我剛好相反呢,我很極端,喜歡極好跟極差

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-2 02:48 PM 發表 查看引用來源

暴雨&嬌陽

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-2 02:41 PM 發表 查看引用來源

你衣家已很多 fans 啦,包括我在內。見你回貼好似有不愉快啲過去…不知 A 是否你現在的男友呢?
沒有啦,他不是我的男朋友。只能說我輸了,也許是他怕了。我現在單身

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-2 02:44 PM 發表 查看引用來源

跟我一樣,我要很忙才安樂:smile_30:
有自信的女人才吸引!high five!

引用:
原帖由 mission18 於 2011-10-2 02:46 PM 發表 查看引用來源

Sure , it will come ASAP !

So , what are u doing now ?
剛看完了幾集American tv show, 不知不覺已經3點了!

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-2 14:48 發表 查看引用來源

嗯嗯.. 咁就差唔多.. :smile_o10:   
我都鍾意寫野..不過嗜好太多 攪唔掂..:smile_30:   有文筆既人係浪漫d..

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-2 02:52 PM 發表 查看引用來源

有自信的女人才吸引!high five!

很珍惜自己的能力

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-2 02:52 PM 發表 查看引用來源

沒有啦,他不是我的男朋友。只能說我輸了,也許是他怕了。我現在單身
why lose?
who win?who lose?
nothing you lose

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-2 02:48 PM 發表 查看引用來源

我今天很憎壞天氣:smile_o03:

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-2 02:55 PM 發表 查看引用來源

我今天很憎壞天氣:smile_o03:
因妳要去迪迪尼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆