上一頁下一頁
發新話題

新婚夫婦---Part 20 --忘記3P

收藏  |  訂閱
313  305.8k

原帖由 soap 於 2011-9-22 12:28 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=303989445&ptid=15267830][/url]
淫人妻者,人亦淫其妻
引用:
原帖由 UFO2012 於 2011-9-22 12:50 PM 發表 查看引用來源

係咪咁講野呀:smile_o04:
剃人頭者,人亦剃其頭。。。 同樣道理!!

點數你贏唱!

Real Sex>hone Sex!

good job!

打完兩part 長又泥part 咁短!好冇癮-/\-

btw, 我一定唔會玩後門
之前試過俾人突然用手指插入,好痛,仲要整損左,痛左幾日
引用:
原帖由 UFO2012 於 22/9/2011 12:00 發表 查看引用來源
上回講到:

我兩一齊得到高潮快感,今次我冇將條JJ 攞出來,咁樣她一定會更加享受.
她做完成個人背向我睡在我身上.吻了我..........

Part 16--驚人發現

舒服完,她攬著我輕輕地跟我說

她 : 不如今晚唔 ...

引用:
原帖由 kraxi 於 2011-9-25 08:58 AM 發表 查看引用來源
打完兩part 長又泥part 咁短!好冇癮-/\-

btw, 我一定唔會玩後門
之前試過俾人突然用手指插入,好痛,仲要整損左,痛左幾日

插插下就慣,個洞會自然大的

樓主你患咗莽想証:smile_27: 唔好睇太多:smile_39:

我都玩過sex phone~ 真係幾過癮

上回講到

衰妹一定同電話個男人玩phone sex,但我冇踼爆佢.咪由得佢.
但點解佢會咁做,唔通我餵唔飽佢,定佢想找尋刺激?
唔知佢玩phone sex 開始咗幾耐? 我以前都玩過phone sex ,真係幾過癮架

Part 17 -- 燭光晚餐

如是者又過了幾日,日子過得很慢,成日心思思想過去,但又冇乜合適機會.
門鈴響起,女友走去開門,打開門後,條女竟然係出面,今次pk...................
佢地唔知講咗的乜野.......條女就走咗入黎.............................
我女友仲介紹條女比我識

女友 : 呢個係我男友,呢個係隔離屋呀May
May & 我 : Hi
May : 唔好意思我剛剛想整cake,不過發現唔夠蛋用,想過黎問你地惜兩隻.
女友 : 乜妳鐘意整cake,我都鐘意整,特別係 cheese cake......
May : 喂!chesse cake 我都鐘意................

佢地好似好好傾,一講就成個鐘,起初幾驚對方會有乜行動,而家總算平靜,她就好像從來未認識我一樣.
從那天開始亞May 就經常來我家,跟我女友談cake的心得,每次坐下來都有排講.
我就做我自己的工作,她們有她們的天地,女仔就是如些,投契起來可以很老友,但反臉上來便好得人驚.

一天晚上女友生日,我和她在家慶祝她生日,燭光晚餐,吃牛扒,紅酒
我地已經飲咗小小紅酒,差不多吃完晚餐,
門鈴響起,心知是阿May過來

女友 : 喂入黎,剛剛食緊飯.
May : 咁呀,等陣再過黎搵妳
女友 : 唔怕差不多食完,入黎飲杯紅酒
May : 做乜開紅酒?
我 :    今日佢牛一,咪飲幾杯...........
May : 生日快樂

大家一路飲,一路有講有笑,氣氛非常好,
臉都通紅了,開始有點醉意...........

to be continued

快啲3p Ching

推下先!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆