上一頁下一頁
發新話題

實況性愛(不定時更新)更新在2,3,19,43,49,89,114,134之口爆

收藏  |  訂閱
2.5k  128.3k

引用:
原帖由 芳兒 於 2011-8-19 07:35 PM 發表 查看引用來源
是日紅日,暫停休息。 点解咁快來架,平時月尾先來的。係唔係关食咗事後丸事。有無姊妹可解答我。 明天還要是星期六,仲要跟他去佛山見客。慘。:')
可能有關係!不過過見紅咪好囉,唔使驚餐飽!

x
引用:
原帖由 damabird123 於 2011-8-19 07:42 PM 發表 查看引用來源

可能有關係!不過過見紅咪好囉,唔使驚餐飽!
比佢駡啊,他叫我唔好食架。又話諗住同我見完客去玩浪漫下,而家無得浪漫。还掉咗我D避孕丸,以後不切防喎。:')

引用:
原帖由 芳兒 於 2011-8-19 08:34 PM 發表 查看引用來源
x比佢駡啊,他叫我唔好食架。又話諗住同我見完去玩浪漫下,而家無得浪漫。还掉咗我D避孕丸,以後不切防喎。:')
咁佢又唔啱啦,唔係一定要插既,其它攬攬鍚鍚,摩摩渣渣,吹吹瀨瀨都一樣 sweet 啫。而且今次唔做以後得做咩… 剷番佢轉頭啦,我掙你。

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-8-19 09:13 PM 發表 查看引用來源

咁佢又唔啱啦,唔係一定要插既,其它攬攬鍚鍚,摩摩渣渣,吹吹瀨瀨都一樣 sweet 啫。而且今次唔做以後得做咩… 剷番佢轉頭啦,我掙你。
多謝。不過他又無話唔帶我去,只是破壞了氣氛啫。

引用:
原帖由 芳兒 於 2011-8-19 09:16 PM 發表 查看引用來源
多謝。不過他又無話唔帶我去,只是破壞了氣氛啫。
頭先唔係話你要同埋佢上去咩

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-8-19 09:34 PM 發表 查看引用來源

頭先唔係話你要同埋佢上去咩
無得浪漫,唔係無得去。

引用:
原帖由 芳兒 於 2011-8-19 09:37 PM 發表 查看引用來源
無得浪漫,唔係無得去。
唔好怪我多事,咁對你真係好拿過唶!頭先我都講過除左插仲有好多方法浪漫同 sweet ga....

睇黎你男友真係對你差啲喎!

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-8-19 09:40 PM 發表 查看引用來源

唔好怪我多事,咁對你真係好拿過唶!頭先我都講過除左插仲有好多方法浪漫同 sweet ga....

睇黎你男友真係對你差啲喎!
其實他只是怪我吃藥,他想要BB

引用:
原帖由 芳兒 於 2011-8-19 10:36 PM 發表 查看引用來源
其實他只是怪我吃藥,他想要BB
哦,咁怪錯佢啦, SORRY , 但你又唔想字,咪有拗抝囉!

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-8-19 10:48 PM 發表 查看引用來源

哦,咁怪錯佢啦, SORRY , 但你又唔想字,咪有拗抝囉!
無法la 宜家 ,乜都聽哂佢話。:') 遲D等睇我出post (大肚婆的性生活):')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆