上一頁下一頁
發新話題

我BF好想我畀個處人哋,重好想我第一次就畀人輪,我應該點呀? 姊妹請入

收藏  |  訂閱
303  16.4k

引用:
原帖由 1frankz 於 2011-1-27 09:54 PM 發表 查看引用來源
最緊要係自己接受同唔好做左後悔
「自己接受」唔難,
「唔好做左後悔」就唔係自己控制到喇!

osakagirl_07 妹睇左個故事未?

第一次就唔好LA

條姑爺仔同人傾好哂想賣左你丫、你唔係甘天真甘傻丫嘛:smile_45:
唔怕爛西既咪玩羅、玩完唔洗睇醫生我切、呢期你最賤最傻啦:smile_34:

你俾佢洗左腦???你知唔知你痴左線呀?

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-1-26 03:40 PM 發表 查看引用來源

點都好,香港的同日本一定好唔同.
人本人做事的認真態度,係冇人可以做到.

而香港的,真係大家都係做,做完,男的射左,女的滿足就係.
所以好多時香港的,去的女性都係大食,所出黎.
而男的就覺得有咁多女,可以玩 ...
我無法否應日本人做嘢真係好認真,但香港人何嘗唔認真呢?只係社會嘅道德觀同control程度唔同所以衍生出唔同嘅發展方向。而香港更係唔會有太大性工業嘅發展啦,想畀人打死咩?

引用:
原帖由 bigcolourwolf 於 2011-1-26 05:46 PM 發表 查看引用來源

我話日本人有道德...
你mad啲咩?
你當我傻嘅咩,字面更係無嘢啦。但係人都睇得出個語氣係負面啦。嘻,想逃過我對眼,下世啦。嘻=>

引用:
原帖由 bigcolourwolf 於 2011-1-26 05:49 PM 發表 查看引用來源

係香港咁細與到熟人/比人唱既幾會大好多
日本大好多,啲人又有禮貌守規則多啲
好似香港同日本都一早有咗公民社會囉喎,又點會無禮貌同唔守秩序呢?=>
除非......個個都好似你呢隻大色狼咁......我就唔敢包啦

引用:
原帖由 zoezoebaby 於 2011-1-27 03:34 AM 發表 查看引用來源
如果你自己接受到, o係另一方面諗, 其實處又唔係d咩既..............可以當係一種經歷囉!

不過唔好咁易俾人呃, 要揀個o岩既先好俾佢! 唔好益晒d衰人!

我始終都唔贊成多p破處, 一定痛死你!!
"如果你自己接受到"

唔知呀,依然好猶豫......:smile_13:

"處唔係d咩"

嘻嘻,姐姐真係咁諗?
嘻嘻, 姐姐曳曳啦。嘻

"不過唔好咁易俾人呃, 要揀個o岩既先好俾佢! 唔好益晒d衰人!"

唔唔,呢樣真架。如果畀呢度果啲,真係死得啦。
但係,BF話如果我應承佢,到時佢就會幫我報輪姦學校呀,果度個個都係陌生人嚟架,點算呀......

"我始終都唔贊成多p破處, 一定痛死你!!"

嘩嘩:') 真係會好痛架嘛?嘩:')
姐姐妳嗰次痛唔痛架?:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆