上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇II~紫色誘惑玩具篇(UPDATE:P.1617有圖有文>3<)

收藏  |  訂閱
321  49.6k

病完好番即刻出post,小肥豬真係抵錫:smile_o09:

快d出埋佢啦,頂唔順,好想睇落去

support 樓主

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-15 11:56 PM 發表 查看引用來源
我係佢身上退左係佢身邊:smile_o01: 因為....

我拎出我既武器...:smile_o04: 攻擊佢?

唔係...係佢面前自攪比佢睇:smile_o05: 其實結婚咁耐都未試過

今日有D癲左...可能 ...
係我含左一陣我估佢忍唔到:smile_o01:

已經唔比我再誘惑佢...一野推低我...先黎....男上女下

一插...一頂....我真係頂佢:smile_o03: 我叫左一聲....呀))))))

好爽....好正....野.......

佢就開始係咁插我....不停咁大大力...好深咁一下一下咁插入黎

:smile_o03: 爽到我...係咁出水...佢FEEL到我出水仲問我

呵呵....有人出水丫...係咪出水丫...我答佢係

佢停左喎...個衰人丫....:smile_o14: 佢走左去搓住我波波係道咬佢

我唔制....我大叫...衰人....快D黎屌我啦....做咩停左家:smile_o08:

佢話...我罰返你羅....等你綁得我咁過引丫拿:smile_o02:

我話...對唔住羅...你點先放過我黎屌我....最多比你綁返

佢話...車...綁你咪...開正你個反....:smile_o01: 不過佢一個奸笑

佢要我起身...跪係道....之后就真係走黎反綁住我雙手去背隻.....OMG:smile_o04:

一邊諗緊佢想點...又HIGH又驚...:smile_o06:

原來...佢訓底要我UN佢...哇...唔係掛
由於小肥豬好重關係...我好少做呢個動作...女上:smile_o08:

但而家比人綁隻...走唔到喎:smile_o03: ....唯有頂硬上

我就係用我既方法去UN佢...其實我係會用坐既形式去UN

咁會無咁攰...二來我可以扭得大力D:smile_o01:

UN到咁上下佢就起左身...示意我頂起PATPAT...
咁即係我最愛...狗仔啦:smile_o01: ....由於當時比人綁住雙手

同埋已經比佢插到HIGH到癲左...D水多到流到落床咁制:smile_o03:

佢都仲未收手...收腸先岩:smile_o01:

我已經話...老公...我頂唔順...

佢仲低死...仲要話...咁我屌耐D啦...等你綁得我咁過引丫拿

係咁插...係咁屌....係咁搓住我波波

仲怕我唔死係咁攪我妹妹粒豆豆...仲係咁屌...屌過不停

最后放棄唔搓我波就知道...佢就頂唔順

FEEL到佢好深好深咁屌埋黎...我知道佢黎左...

所有都射晒入妹妹道~正:smile_o12:熱辣辣

而佢都解開左我雙手

我都比佢屌到...爬左係床道...係咁EE哦哦...嗚...:smile_o01:

之后緊係清楚左之后抱住黎訓啦:smile_o09:

報告完畢...記得支持我...
睇完回POST...唔回都按下推薦喎:smile_o13:

引用:
原帖由 Xsonson 於 2011-1-16 01:16 AM 發表 查看引用來源
睇住你個POST 我都要努力 出曬佢 :smile_34:
出晒咩...我就出晒POST啦

哈哈...今次好長....多謝支持睇晒佢:smile_o05:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-16 01:46 AM 發表 查看引用來源

出晒咩...我就出晒POST啦

哈哈...今次好長....多謝支持睇晒佢:smile_o05:
細妹, 辛苦妳了, 打咁多字~~

仲未訓O既?

Support !!!!!

引用:
原帖由 siuluntoby 於 2011-1-16 01:47 AM 發表 查看引用來源

細妹, 辛苦妳了, 打咁多字~~

仲未訓O既?
因為頭先食飽飯....訓左陣...今晚無咁早訓:smile_o01:

引用:
原帖由 Tck310769 於 2011-1-16 01:29 AM 發表 查看引用來源
病完好番即刻出post,小肥豬真係抵錫:smile_o09:
多謝支持...:smile_o05:

成日都有u:smile_o12: pdata...十卜~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆