上一頁下一頁
發新話題

最後一次

收藏  |  訂閱
969  38.9k

引用:
原帖由 好奇心好大 於 2010-2-6 04:10 PM 發表 查看引用來源
無標點符號好難睇..睇落去好似一倫咀咁講野..
有人叫你入我post咩?你有冇讀過書架?冇標點符號?

定係你對眼有問題呀?

引用:
原帖由 poor_me 於 2010-2-6 04:07 PM 發表 查看引用來源
好欣賞你咁瀟灑...
多謝支持

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-6 19:25 發表 查看引用來源

好多謝你呀,我會架啦阿b女
^^ 你夠唔夠訓架 ??
你今朝早好遲先訓 ~ now 咁早又早身 ??

i think this is a sad story not a sex story. 養大一個B很難的, 加油.
依個男人可算是世紀賤男,但係點都好,要撐住

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-6 07:36 PM 發表 查看引用來源

^^ 你夠唔夠訓架 ??
你今朝早好遲先訓 ~ now 咁早又早身 ??
我已經慣左,今晚圖b返左婆婆度,聽朝又要一早返去

連埋我屋企人去拜公公,之後同婆婆飲茶再之後就探

我舅父

引用:
原帖由 vincent1214 於 2010-2-6 08:04 PM 發表 查看引用來源
i think this is a sad story not a sex story. 養大一個B很難的, 加油.
依個男人可算是世紀賤男,但係點都好,要撐住
放心啦我點辛苦都會頂住既,多謝你

睇睇下有D眼濕濕..........:smile_o06:圖媽眞偉大........
圖圖第日大個一定net過高錕:smile_o13:

引用:
原帖由 無政府118 於 2010-2-6 08:26 PM 發表 查看引用來源
睇睇下有D眼濕濕..........:smile_o06:圖媽眞偉大........
圖圖第日大個一定net過高錕:smile_o13:
我只希望圖b健康快樂成長就夠

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-6 08:27 PM 發表

我只希望圖b健康快樂成長就夠
咁又喺
做媽咪嘅最緊要個仔健康快樂:smile_o13:
你都喺ar:smile_o13:圖媽:smile_o15:

引用:
原帖由 無政府118 於 2010-2-6 08:30 PM 發表 查看引用來源
咁又喺
做媽咪嘅最緊要個仔健康快樂:smile_o13:
你都喺ar:smile_o13:圖媽:smile_o15:
多謝你既關心,我會保重架啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆