上一頁下一頁
發新話題

一段刻骨銘心有性有愛的故事!(#1#5#19#109#208更新!)

收藏  |  訂閱
287  85.2k

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2010-1-30 12:00 AM 發表 查看引用來源

WTF! 呢D人渣應該敢樣對付佢~
http://hk.news.yahoo.com/article/100127/3/gbzs.html
都幾殘忍喔!

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-29 11:56 PM 發表

是但啦......
好啦......叔叔錫錫啦
錫返吾痛啦~ :smile_o05:

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2010-1-30 12:04 AM 發表 查看引用來源

錫返吾痛啦~ :smile_o05:
當然啦,我含住粒止痛藥錫錫的...

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-29 11:42 PM 發表 查看引用來源

乜野好猛太陽呀?
有無曬親你呢?:smile_34:
你話你食過2隻豬, 緊係比你曬親啦:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2010-1-30 12:00 AM 發表 查看引用來源

WTF! 呢D人渣應該敢樣對付佢~
http://hk.news.yahoo.com/article/100127/3/gbzs.html
哈哈,我費事坐監

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-1-30 12:21 AM 發表 查看引用來源

你話你食過2隻豬, 緊係比你曬親啦:smile_34: :smile_34:
唔緊要,比番支太陽油過你.....

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-30 12:04 AM 發表

都幾殘忍喔!
女人真系可以好毒~
所以你地D男人偷食最好小心D~ :smile_44:

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-30 12:07 AM 發表

當然啦,我含住粒止痛藥錫錫的...
都系你我最好~  :smile_o09:

精彩 希望出多D好既POST

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-28 11:33 PM 發表 查看引用來源

看完了.......真係寫得好精彩好細緻.....

忽然有一種感覺.....係身邊可能有一些人好好,但永遠不會和她有什麼關係...也不會戀上....

但又有一些人會無端白事發生關係.....又會戀上......但最終 ...
係, 不過一切已過去!

只留下回憶,人總要面對將來,將來才有意思、有希望、有驚喜!

各位努力!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆