上一頁下一頁
發新話題

平安夜一個人去浦bar

收藏  |  訂閱
326  50.8k

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-12-27 11:51 AM 發表 查看引用來源
唔話你知你口多.................................
我個人係口多....不過唔口蔬.......

係咪新個隻鋼本002呢:smile_o10:

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-12-25 11:01 PM 發表 查看引用來源
係平安夜一個人咩party都沒得去,就一個去在中LKF,順手睇下有咩好野,去在好多間都咩好野,

就諗住行多間就閃人,點知比我見到個好多野,等我形容下他外形,5尺7身高大大隻又黒woo,

他叫呀jack做bank架,邊間就 ...
:'):'):'):')點解平安夜撞唔到你架

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-12-27 12:46 PM 發表 查看引用來源
:'):'):'):')點解平安夜撞唔到你架
你個日去邊到玩架..................................

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-12-27 01:29 PM 發表 查看引用來源
你個日去邊到玩架..................................
我係CWB

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-12-27 01:32 PM 發表 查看引用來源
我係CWB
車..................................

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-12-27 01:34 PM 發表 查看引用來源
車..................................
:smile_24::smile_24::smile_24:點估到你一個人去蒲

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-12-27 01:35 PM 發表 查看引用來源
:smile_24::smile_24::smile_24:點估到你一個人去蒲
我唔想太多人去嗎..........................

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-12-27 01:37 PM 發表 查看引用來源
我唔想太多人去嗎..........................
太多人阻住搵食

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-12-27 01:40 PM 發表 查看引用來源
太多人阻住搵食
可以甘講啦.................................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆