上一頁下一頁
發新話題

至腩憎按正骨唔比小費(或比小小小費)技C

收藏  |  訂閱
292  20.4k

引用:
原帖由 kelvin1031 於 2009-9-9 03:27 PM 發表 查看引用來源
我諗樓主已經比人吊能到西黑, 不過你西黑就抵能死既, 技師人工幾多錢係佢地同公司既事, 關我地能事ar?唔好唔記得出面寫左收費gar?!你當我地食霸王餐ar?!我地比左自己做既項目價錢已經無問題la~係你呢D on 9星做壞曬個 ...
good:smile_30:

$50 一個﹐ D技師每日做12個鐘﹐ 我當佢好差既﹐ 做得兩個客(拒絕加班添)。  即係 $100一日﹐ $100* 27(3天假) = $2700!!!!!!!!! 加底薪。  

以前我有條女係正骨做侍應﹐ 有次佢叫個friend幫我dup 泰式﹐ dup 咗標準兩個鐘﹐ 我諗著係條女個friend, 封50大元啦。 :smile_o15:  點知我條女抄單知到我封甘多﹐ 係甘剷我剷到上天花板。 :smile_o03:  就係用呢條數同我計﹐ 仲要鬧“是你們香港人笨還是你天生沒腦袋﹗” HURT 爆呀!!!!!   :smile_o04:

C兄﹐ 你真係錯啦﹐ 做水魚仲要大聲講! :smile_o11:

引用:
原帖由 revive 於 2009-9-9 09:11 PM 發表 查看引用來源
$50 一個﹐ D技師每日做12個鐘﹐ 我當佢好差既﹐ 做得兩個客(拒絕加班添)。  即係 $100一日﹐ $100* 27(3天假) = $2700!!!!!!!!! 加底薪。  

以前我有條女係正骨做侍應﹐ 有次佢叫個friend幫我dup 泰式﹐ dup  ...
根本就係俾高小費d人做壞哂,重以為自己好好人。送錢俾人洗有邊個會話佢係衰人架!!??
做得服務性行業, 人地見人多過你飲水啦!! 講野你都全信......有邊個唔會話辛苦、受氣,人工小架!?
個場唔好又按得差唔俾好正常,反正都唔會再去。俾黎做乜!!
天真虎!! 重要係肥嘅天真虎!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 fat-tiger 於 2009-8-26 08:57 PM 發表 查看引用來源

先講一个故事: 我個相熟技C同我講, 有次輪牌撞着个7頭皮客人, 按双鐘後只比10元tips佢:smile_42: , 後來個7頭皮再來mark佢鐘, 個技C認得佢呢个大豪客, 同个客講話唔同佢呢位大 ...
點解你會甘on9架

引用:
原帖由 靜水深流 於 2009-9-10 12:36 AM 發表 查看引用來源
點解你會甘on9架
因為樓主七呀嘛:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 revive 於 2009-9-9 09:11 PM 發表 查看引用來源

以前我有條女係正骨做侍應﹐ 有次佢叫個friend幫我dup 泰式﹐ dup  ...
c兄你講得對,果然識野,唔似D on九九港人,其實自己窮到死甘濟都無人同情,仲自以為是可憐她人,骨場笑料:smile_30: :smile_30:
我成日在酒吧識到D女都話骨妹好大咬,簡直搶錢,現今港人做就骨妹的收入在深圳已經是高收入一族:smile_o16: 係D部分低B港人on九九,七七下唔知者:smile_27: :smile_27:

有d做左10年多嘅技師好多都係深圳有樓架啦! 俾50蚊小費嘅豪客你可能係香港/深圳都買唔起樓呀!! 覺得人可憐搵得小好慘?!:smile_39:

技c同骨場打工
又唔係同我打工
冇理由佢出幾錢糧都要我理喎

點解深圳大場正骨會攪到俾小費變成老溤 !
可能和很多年前香港人上去玩
港紙唱人民幣好好使
個個都幾十幾十咁俾小費
做壞曬個行頭
個個技師,locket仔都是姓溤的
唔俾小費就眼厲厲

所以我而家有心dup正骨
都係去中醫院
果度個個都係專業技師
個個都要有專業文憑才可入職
重要間房有張海報寫明唔可以俾小費
人地讀左咁多年書,
仲有專業正宗推拿技術
可惜搵錢就遠不及手法不太正宗的所謂正骨大場技師
不過可能大部份港人
都係十分注重莊黃排場吧了 !

引用:
原帖由 ricchi 於 2009-9-10 04:25 PM 發表 查看引用來源
點解深圳大場正骨會攪到俾小費變成老溤 !
可能和很多年前香港人上去玩
港紙唱人民幣好好使
個個都幾十幾十咁俾小費
做壞曬個行頭
個個技師,locket仔都是姓溤的
唔俾小費就眼厲厲

所以我而家有心dup正骨
都 ...
師兄請問深圳邊到有中醫院按摩

收費幾多錢:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題