上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第23回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY

收藏  |  訂閱
1.5k  26.3k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-30 03:14 PM 發表 查看引用來源
但可惜既係..我仍然感動不到令仔心:smile_o06: 佢都係不愛我:smile_o06: :smile_o13:
佢愛在心裡難開口o者

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-30 03:12 PM 發表 查看引用來源
我7點..就係個頭架啦..你9點前到就得.....:smile_o13: :smile_o13: 到時你係邊..我黎接你......不過我都唔識路...
我淨係知有車去嘉湖同天富, 我完全係一個路痴

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-30 03:14 PM 發表 查看引用來源

下....你咁早o係o個頭做咩呀?
俊男..叫我上佢家飲住先麻:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-30 03:13 PM 發表 查看引用來源

天恆巴士總站對面
你去到打比佢地去接你啦....夜mama 一個女仔好危險呀
我check下有咩車去先

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-30 03:13 PM 發表 查看引用來源

天恆巴士總站對面
你去到打比佢地去接你啦....夜mama 一個女仔好危險呀
對呀..對呀....你千萬不要自己一個亂走呀..你到時打比我地去接你呀:smile_o13:

引用:
原帖由 mui 於 2009-7-30 03:16 PM 發表 查看引用來源

我淨係知有車去嘉湖同天富, 我完全係一個路痴
咁o係大欖隧道轉一轉車啦.....撘265B OR 265M 都得

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-30 03:15 PM 發表 查看引用來源

佢愛在心裡難開口o者
我知自己配佢不起...都不敢痴心妄想佢會接受我:smile_o06: 我見到佢好好的...我就開心架啦:smile_o13:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-30 03:16 PM 發表 查看引用來源
俊男..叫我上佢家飲住先麻:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
哦....咁你地玩得開心d 先...我要十點零呀

引用:
原帖由 mui 於 2009-7-30 03:17 PM 發表 查看引用來源

我check下有咩車去先
你搭269D 嘛...去到大欖轉一轉就直達架喇

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-30 03:17 PM 發表 查看引用來源

對呀..對呀....你千萬不要自己一個亂走呀..你到時打比我地去接你呀:smile_o13:
我唔記得有無你電話

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆