上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.3k

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-24 08:20 PM 發表
你46.................:smile_41::smile_41:
Can we be friend first?
I am the same as Principal Tam, he says he is always 25.
Me too

hi 你好

你好 我今年38歲 身高175左右 身材中等 都喜歡旅行 我一直都想找差不多年齡的另一半 可惜生活圈子 不太大
見到你都想找36以‘上的男朋友 所以pm一下你   我見到你的帖很多人留言給你 或者我未必給你選中 但係我都唔想放棄依個機會
:smile_o05:

引用:
原帖由 Kigr 於 2009-7-24 09:23 PM 發表 查看引用來源
你好 我今年38歲 身高175左右 身材中等 都喜歡旅行 我一直都想找差不多年齡的另一半 可惜生活圈子 不太大
見到你都想找36以‘上的男朋友 所以pm一下你   我見到你的帖很多人留言給你 或者我未必給你選 ...
如何聯絡你 ?? msn ?? 你比d 資料我 send 去我的pm

若係msn 我明日先add 你

因我今晚有少少唔舒服.

:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-24 11:08 PM 發表 查看引用來源如何聯絡你 ?? msn ?? 你比d 資料我 send 去我的pm若係msn 我明日先add 你因我今晚有少少唔舒服. :smile_o06::smile_o06:
咁你就早。的休息啦!

引用:
原帖由 hea2006 於 2009-7-24 11:12 PM 發表 查看引用來源

咁你就早。的休息啦!
我唔記得左你是誰 :smile_41::smile_41:
有冇你msn :smile_41::smile_41:sorry:smile_o06::smile_o06:

michelle:smile_o15:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-24 11:13 PM 發表 查看引用來源我唔記得左你是誰 :smile_41::smile_41:有冇你msn :smile_41::smile_41:sorry:smile_o06::smile_o06:
淨係想做下朋友果個!
你覺得值得交我為朋友,你就add到我msn啦。
(你把mouse移去我左邊個名上會見到msn)

不過我msn,傾野較慢,熟左我俾電話你做朋友。

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-7-24 11:16 PM 發表 查看引用來源
michelle:smile_o15:
sorry ...我唔打算覆你的pm:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 hea2006 於 2009-7-24 11:23 PM 發表 查看引用來源

淨係想做下朋友果個!
你覺得值得交我為朋友,你就add到我msn啦。
(你把mouse移去我左邊個名上會見到msn)

不過我msn,傾野較慢,熟左我俾電話你做朋友。
thanks........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆