上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第十五回)祝靚女蒲蒲7月24日生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  25.5k

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-7-21 10:56 PM 發表 查看引用來源

唔得.... 好多野做..... 我平時都7點先收工.....
我都係收7點喎:smile_o10:

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-21 10:56 PM 發表 查看引用來源

無錯...:smile_o14: 流汗!!
聽朝我唔係office.... 之後同客食lunch.... 5點同另一個客開會....
8 點同另一個客去飲酒....

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-21 10:51 PM 發表 查看引用來源

我都鍾意架...不過真係太熱呀:smile_o08:
食食住家飯點解太熱..

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-21 10:57 PM 發表 查看引用來源

我都係收7點喎:smile_o10:
我知.. 你"ot"到7點.....

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-7-21 10:58 PM 發表 查看引用來源

聽朝我唔係office.... 之後同客食lunch.... 5點同另一個客開會....
wa.....淨係同客傾野都搞成日...:smile_o04:

引用:
原帖由 宣萱 於 2009-7-21 10:58 PM 發表 查看引用來源

食食住家飯點解太熱..
要自己煮咪熱.....

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-7-21 10:56 PM 發表 查看引用來源

唔得.... 好多野做..... 我平時都7點先收工.....
:smile_40: 通常重要人物比較忙D

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-21 11:00 PM 發表 查看引用來源

wa.....淨係同客傾野都搞成日...:smile_o04:
成日都係咁.... 要跑數, 無計.....

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-7-21 10:59 PM 發表 查看引用來源

我知.. 你"ot"到7點.....
呢道得你知咋:smile_44:

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-7-21 10:58 PM 發表 查看引用來源

:smile_27: 陪客飲酒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆