上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第十回)gum仔生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  30.6k

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-13 06:06 PM 發表 查看引用來源
去到大圍重要轉馬鐵喎:smile_o08:
269d去沙田,好d
我唔搭鐵既

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-7-13 06:08 PM 發表 查看引用來源

其實我都要轉車..........:smile_o08::smile_o08:
你邊樹呀

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-13 06:09 PM 發表 查看引用來源
你都要轉車咩:smile_o10: :smile_o10:
轉乜野車呀:smile_o10:
我係筲箕灣.............:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 mui 於 2009-7-13 06:10 PM 發表 查看引用來源

269d去沙田,好d
我唔搭鐵既
咁點入去呀................:smile_o10:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-7-13 06:10 PM 發表 查看引用來源

我係筲箕灣.............:smile_o06::smile_o06:
咁轉乜野車呀:smile_o10:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-13 06:11 PM 發表 查看引用來源
咁轉乜野車呀:smile_o10:
如果你果邊有車去到天后,一就係轉的!二就係再轉通宵巴士......好似係 n118:smile_o08:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-13 06:10 PM 發表 查看引用來源
咁點入去呀................:smile_o10:
269d去天記架~ 總站天富, 會經嘉湖,上九巴網睇啦

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-7-13 06:13 PM 發表 查看引用來源

如果你果邊有車去到天后,一就係轉的!二就係再轉通宵巴士......好似係 n118:smile_o08:
陪我去旺角轉通宵van好過啦~ 如果你又轉車的話

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-7-13 06:10 PM 發表 查看引用來源

仲遠過我:smile_19:

引用:
原帖由 mui 於 2009-7-13 06:15 PM 發表 查看引用來源

陪我去旺角轉通宵van好過啦~ 如果你又轉車的話
咁你係唔係去jer!我無所謂呀!點都要轉!:smile_o13::smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆