上一頁下一頁
發新話題

兩個小頑皮

收藏  |  訂閱
343  25.6k

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-12 10:24 PM 發表 查看引用來源

咁就算妳喇.....:smile_o13:

強人是禾...能飛天遁地...其實你了不起...假使你永不說不能做到...
強人是禾...能頂天立地...如敗倒...再掙起...永沒言死...才是活著的真理...
豬哥無情情唱歌~~~~~~~~~傻左~~:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-12 10:35 PM 發表 查看引用來源

豬哥無情情唱歌~~~~~~~~~傻左~~:smile_o06: :smile_o06:
係啊......就嚟要入去架啦......:smile_o13:  

需跨多少個山  漫漫長路與海
方可真正覓到心裏精彩
需經多少次哀  幾多的障礙賽
才勝利會換來
不知幾番跌到  旁人斜視喝采
很不好過但我衝剌不改
只因心中記緊  當天可敬父親
說信我會精彩...

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-12 10:40 PM 發表 查看引用來源

係啊......就嚟要入去架啦......:smile_o13:  

需跨多少個山  漫漫長路與海
方可真正覓到心裏精彩
需經多少次哀  幾多的障礙賽
才勝利會換來
不知幾番跌到  旁人斜視喝采
很不好過但我衝剌不改
...
點解呀~~~~~~~~~:smile_14:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-12 10:53 PM 發表 查看引用來源

點解呀~~~~~~~~~:smile_14:
豬哥咪曬傻左囉...傻妹

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-12 10:58 PM 發表 查看引用來源

豬哥咪曬傻左囉...傻妹
你真係傻左哪~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o08: :smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-12 11:01 PM 發表 查看引用來源

你真係傻左哪~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o08: :smile_o08: :smile_o08:
:smile_44: :smile_35: 其實係禾先前聽到首歌...突然想同田心妹妳share啫

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-12 11:05 PM 發表 查看引用來源

:smile_44: :smile_35: 其實係禾先前聽到首歌...突然想同田心妹妳share啫
城城痳,我都聽過~~~~~~~~€:smile_o10:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-12 11:09 PM 發表 查看引用來源

城城痳,我都聽過~~~~~~~~€:smile_o10:
:smile_o13:  城城跳舞幾正架...不過唱歌就....:smile_o01:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-12 11:16 PM 發表 查看引用來源

:smile_o13:  城城跳舞幾正架...不過唱歌就....:smile_o01:
佢係舞王嚟,佢唱歌已經好過以前好多咖哪,進步左~~~~~:smile_o10:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-12 11:19 PM 發表 查看引用來源

佢係舞王嚟,佢唱歌已經好過以前好多咖哪,進步左~~~~~:smile_o10:
跳舞no.1.........唱歌no...................:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆