上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-18 10:56 PM 發表
講得有道理,

therefore every one 唔好比咁大壓力自己.
racing is a sporty.

horse still run, supermarket still need to go....:071:  :071:  :071:
冇錯....只要記住...跑完那11場馬...一樣要食飯...一樣要訓覺...一樣要生活...自自然然就知馬場外仲有一大片海闊天空...:096:

所以一季78次馬我唔會賭足...適當時候抽離下睇下馬....用一個旁觀者既角度去睇有時會令自己拿番多少馬感...:097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-18 10:52 PM 發表

馬有時好多人都識睇識買...高低手之分好多時只係紀律同埋注碼策略方面...:097:
高手低手位置有時都會互換....始終人係情緒既動物嘛..:035:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-18 10:50 PM 發表

dehum:

hahahahahhahaa, you are so funny.

:096: :096: :096:
唔好當講笑,長期抑壓住會變憂屈,你唔發覺自已都有咩?:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-18 11:03 PM 發表

高手低手位置有時都會互換....始終人係情緒既動物嘛..:035:
哈...aa呢句講得好...正正講出好多野...高手低手就係呢個分別...大家都會出錯...冇人賭馬可以唔會輸...問題係高手相對穩定...而出錯機會亦相對細好多...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-18 11:03 PM 發表

你真係有問題!可以聯想人係動物,人係有理智、思想、思巧,動物係無嫁!就算馬留都係模仿,你叫佢踱馬實死!:096:

:071: :071: :071: :036: :036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 11:16 PM 發表

你真係有問題!可以聯想人係動物,人係有理智、思想、思巧,動物係無嫁!就算馬留都係模仿,你叫佢踱馬實死!:096:
大哥動物(係會郁)一樣有情緒.動物點會冇理智、思想、思巧,只不過人類屬於高理智、思想、思巧..既類型

(係會郁動既物體)蟲算唔算?你又唔好講到人有咁高IQ智慧,現在講係EQ為先!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 11:26 PM 發表
(係會郁動既物體)蟲算唔算?你又唔好講到人有咁高IQ智慧,現在講係EQ為先!:096:
似乎今日我同你唔岩channel喎..:030:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-18 11:30 PM 發表

似乎今日我同你唔岩channel喎..:030:
你份人就係咁,唔可以輕鬆吓咩?從文字已經感覺個份衝動和固執,無馬跑時盡量放鬆一點,同大家吹吹水開心吓,跑馬日再變身都世@@臐I我可能比較樂觀,感覺到就寫出來,唔好介意!打字唔係我專長,只係just for fun.:096: :097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆