上一頁下一頁
發新話題

渴望已久的肉慾

收藏  |  訂閱
3.0k  95.1k

引用:
原帖由 fx0711 於 2013-4-3 09:49 AM 發表 查看引用來源分別係邊?
簡單d 講蘇聯個爐係無蓋,爆到周圍都係,福島而家最多都係個蓋裂咗少少……

引用:
原帖由 Deep~ 於 2013-4-3 09:40 AM 發表 查看引用來源
早:smile_o15:

morning Deep!

心心早晨。。。。

引用:
原帖由 doraemon842001 於 2013-4-3 09:47 AM 發表 查看引用來源

切爾落貝爾 係melt down 左, 同呢個又唔同wor:smile_o10:
我始終覺得呢D野好難計.
始終有影響..

引用:
原帖由 20120816 於 2013-4-3 10:05 AM 發表 查看引用來源
心心早晨。。。。

Morning number!

引用:
原帖由 Heartbreaker. 於 2013-4-3 10:13 AM 發表 查看引用來源Morning number!
啜下先

引用:
原帖由 Heartbreaker. 於 2013-4-3 10:13 AM 發表 查看引用來源

我始終覺得呢D野好難計.
始終有影響..
影響緊有啦, 但係咪真係咁大姐

簡單來講該死唔洗病, 又唔係住正隔離, 想去日本咪去囉,
最重要睇住自己去既地方姐

引用:
原帖由 doraemon842001 於 2013-4-3 10:16 AM 發表 查看引用來源

影響緊有啦, 但係咪真係咁大姐

簡單來講該死唔洗病, 又唔係住正隔離, 想去日本咪去囉,
最重要睇住自己去既地方姐
人人唔同想法, 我暫時唔會去囉:smile_30:
世界咁大, 唔一定要去日本:smile_30:

引用:
原帖由 Deep~ 於 2013-4-3 09:57 AM 發表 查看引用來源
簡單d 講蘇聯個爐係無蓋,爆到周圍都係,福島而家最多都係個蓋裂咗少少……

唔係裂左少少呀。。。同埋而家3分1個太平洋都測到輻射。

同埋我個意思唔係表面上既分邊,我意思係兩邊個對人類既影響都係深扯遠,除非有辦法清除D 輻射唔係對你地對落20代(如有)都有影響。呢個影響連埋美國果個核事故一樣都係冇分別。

引用:
原帖由 fx0711 於 2013-4-3 10:21 AM 發表 查看引用來源

唔係裂左少少呀。。。同埋而家3分1個太平洋都測到輻射。

同埋我個意思唔係表面上既分邊,我意思係兩邊個對人類既影響都係深扯遠,除非有辦法清除D 輻射唔係對你地對落20代(如有)都有影響。呢個影響連埋美國果 ...
3分1個太平洋都測到輻射 原因係因為有水流問題嘛, 始終都係因為有tsunami 先整爛個plant

我只係覺得, 件事唔好彩都發生左, 對人類既環境影響係一定唔好架啦, 但因為發生左呢件事, 亞洲好多國家既國民都開始主動地關心呢件事, 關心自己國家既nuclear plant
既然d 軸射同past 一樣都消除唔到, 只可以希望個past可以影響到我地未來所作既決定,係向一個好方向既決定:smile_42::smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆