上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  162.9k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-11 09:31 發表 查看引用來源
我接受啊,只要不会弄到受伤还是很痛的。That's Why 我有很多的玩具,虽然大部分都不是我自己买的 😂
是拾破爛回來 ? 真的為環保出分力.

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-11 10:24 發表 查看引用來源
表演乜嘢?😉
一些他们本身做不了的事情

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-11 10:25 發表 查看引用來源
用來插你?😉
你自己本身也有洞可以插啊

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-11 10:53 發表 查看引用來源

我有諗過自己要點死
不過前提係要父母都已經走晒之後囉, 皇上都係, 只要世界上唔再存在呢三個人, 咁樣先可以成立
就係本宮唔想走得舒服過皇上... 換句話講, 只要係本宮o既父母已經離世, 皇上又走得早過我,
我 ...
如果能够选择的话,为什么要比他们更辛苦呢?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-12-11 16:09 發表 查看引用來源

是拾破爛回來 ? 真的為環保出分力.
虽然我是环保分子,但是我还没用沦落到需要捡拾破烂的程度

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-12 07:52 發表 查看引用來源
一些他们本身做不了的事情
噴水?😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-12 07:53 發表 查看引用來源
如果能够选择的话,为什么要比他们更辛苦呢?
唔知呢, 可能當係贖罪卦
感情上本宮相信皇上係真心愛本宮o既, 只不過其他行為上佢絕對100% 係一個仆街
陰險毒辣, 中意整蠱人中意講核突野, 好似佢呢種人死後一定落地獄囉
身上o既罪惡有排先燒得乾淨, 唔想佢受苦受太耐, 作為佢呢生o既女人咪幫佢分擔一部份
有福同享有禍同當嘛! 細個同本宮一齊作惡o既同學朋友俾人捉到要受罰,
本宮都會自首主動要求罰埋我, 朋友係咪, 更何況呢個係我老公?
咁樣先係婚姻, 橫掂自己都就o黎死, 受多dd 折磨換佢早登極樂無所謂囉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-12 08:05 發表 查看引用來源
噴水?😉
还要别的啦,但我不会告诉你,请自行想象

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-12 10:41 發表 查看引用來源
还要别的啦,但我不会告诉你,请自行想象
你自己就可以表演還是要他們幫你?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-12 10:13 發表 查看引用來源

唔知呢, 可能當係贖罪卦
感情上本宮相信皇上係真心愛本宮o既, 只不過其他行為上佢絕對100% 係一個仆街
陰險毒辣, 中意整蠱人中意講核突野, 好似佢呢種人死後一定落地獄囉
身上o既罪惡有排先燒得乾淨, 唔想佢 ...
说到罪恶哦。。。我应该很少做错事吧?虽然平时我也喜欢恶作剧,可是我也有爱护小动物,捐钱那些,将功赎罪呗
可是哦,死掉之后我不想下地狱,然后也不想上天堂,我想要去到一个未知空间,然后在那边做女王

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆