上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部 ++寂寞? 無聊? 入來吹水聊天吧++

收藏  |  訂閱
5.0k  132.8k

引用:
原帖由 wai(wai) 於 2009-5-11 01:05 AM 發表 查看引用來源
:036: THX,有男仔應:036:
見工呢D~其實我地小伙計話唔到事~哈哈哈:027: :071:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-11 01:06 AM 發表

咁就要搞個活動啦:023:  
咁好???
果日一定出唔到黎..
sorry..

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-11 01:06 AM 發表 查看引用來源

咁就要搞個活動啦:023:  
無錯!我一定要局KIKI通一次頂,凡事總有第一次,KIKI你既第一次就交比我地男公關俱樂部啦!

到時搵冰冰扮FD,話係女仔FD屋企過夜A"A

我太邪惡~

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-11 01:06 AM 發表 查看引用來源

見工呢D~其實我地小伙計話唔到事~哈哈哈:027: :071:
:023: 呢到老板唔理我wow:026:

引用:
原帖由 wai(wai) 於 2009-5-11 01:05 發表 查看引用來源
:036: THX,有男仔應:036:
我地呢度係唔計較樣貌傢,只要你有興趣,你就係男公關傢喇

引用:
原帖由 kiki0325 於 2009-5-11 01:03 AM 發表 查看引用來源

:028::028::030::030:
怕了嗎~

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-11 01:08 AM 發表 查看引用來源

無錯!我一定要局KIKI通一次頂,凡事總有第一次,KIKI你既第一次就交比我地男公關俱樂部啦!

到時搵冰冰扮FD,話係女仔FD屋企過夜A"A

我太邪惡~
冰冰喜歡去人地屋企過夜多0的:122:
到時搵個fd屋企一齊去過夜:096:

引用:
原帖由 wai(wai) 於 2009-5-11 01:09 AM 發表 查看引用來源
:023: 呢到老板唔理我wow:026:
通常係秘書接見0左先0架嘛~~~

引用:
原帖由 kiki0325 於 2009-5-11 01:04 AM 發表 查看引用來源

咁快?
我夜晚先到呢..
機場見~嘻嘻~:071:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-11 01:10 AM 發表 查看引用來源

冰冰喜歡去人地屋企過夜多0的:122:
到時搵個fd屋企一齊去過夜:096:  
扮過夜之麻,其實我地通頂BBQ,再唔岩去長洲玩~

順便睇日出!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆