上一頁下一頁
發新話題

"付出並不等於收穫 許多的傷害都是因為付出"入黎同我吹下水la~

收藏  |  訂閱
3.6k  93.0k

引用:
原帖由 kong1218 於 2009-4-15 14:09 發表

我打少個問號:096:

我只不過係想問個原因.唔係講你係D咁GE人:096:
係?:035:

我梗唔係啦~ 你問下我身邊嘅朋友就知我係點~

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-15 14:04 發表

我都係呀~~
我諗好多人都係... :096:

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-15 02:10 PM 發表 查看引用來源

我唔反對你講話有好男仔,
之不過我地未遇到。
就係咁簡單。

我遇過嘅,都係啲... 嗯,無論我對佢地點有信心,對佢地點好,點放心點俾自由,
最后都會搞到一鍋泡... :096:

啲男人好唔 ...
其實好多男人都衰,只不過佢俾唔俾你知.

又或者佢愛你,愛到太深.但住住愛你太深時 D女仔又會覺得好大壓力.

總之感覺啱GE嘜去愛LOR~錯左嘜再來過:097:

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-15 02:13 PM 發表 查看引用來源

係?:035:

我梗唔係啦~ 你問下我身邊嘅朋友就知我係點~
我都唔知你身邊有咩人.:028:

不如我嘗試做你身邊GE人LA~:096:

引用:
原帖由 kong1218 於 2009-4-15 14:19 發表

我都唔知你身邊有咩人.:028:

不如我嘗試做你身邊GE人LA~:096:
你飛過黎,我介紹我啲friend俾你識~ :096:

你要做我身邊嘅人?:027:

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-15 02:24 PM 發表 查看引用來源

你飛過黎,我介紹我啲friend俾你識~ :096:

你要做我身邊嘅人?:027:
係唔係KA~:131: 但就算係都要過多幾個月先.:096:

又或者你做我身邊GE人 都OK GE~:096:

引用:
原帖由 kong1218 於 2009-4-15 14:30 發表

係唔係KA~:131: 但就算係都要過多幾個月先.:096:

又或者你做我身邊GE人 都OK GE~:096:
係啦~
邊個黎我都一樣會招待,
前提係我有假期。:096:

我做你身邊嘅人?:027:

引用:
原帖由 prettyboy338 於 2009-4-15 02:00 PM 發表 查看引用來源
其實我想講一樣野, 點解呢個世界人人都睇到好似男仔就一定係衰果個. 但我唔否認我都做過d 好賤好賤既野
其實我已經移民去左加拿大, 18 歲黎, 依家21 歲, 黎之前識左一個女仔, 其實我回想返佢真係百份百既好女仔
但 ...
我遇親既男仔初初都對我好好架,但目的達到後,D好真好真既真面目就浮哂出黎喇,當初的甜言蜜語就失哂綜~~
唉~~~男人~~就算而家身邊個個都信唔過~~~

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-15 03:14 PM 發表 查看引用來源

我遇親既男仔初初都對我好好架,但目的達到後,D好真好真既真面目就浮哂出黎喇,當初的甜言蜜語就失哂綜~~
唉~~~男人~~就算而家身邊個個都信唔過~~~
咁又未必…:096:

引用:
原帖由 吾明 於 2009-4-15 04:41 PM 發表 查看引用來源

咁又未必…:096:
未必:025: ,你有咩想講:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆