上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 09:59 PM 發表

有咩唔妥?我都無跟你賭,所以無錢贏!:096: 輸兩場都舒服晒!咪得幾個fans、c9仔賭大左少少,有咩問題?你唔好孭住咁多責任係身上,賭無必勝,大家清楚!唔通輸左走去媽叉,就無事咩!量力而為咪得囉!輸左都 ...
我冇話關我事,我只係怕D人愈賭愈大,咁我變相咪害左人囉,明唔明..:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-18 10:09 PM 發表

我冇話關我事,我只係怕D人愈賭愈,咁我變相咪害左人囉,明唔明..:025:
呢個咪係問題囉!我地出貼最緊要問心無愧,人地買幾多我地控制唔到,你玩臨場就要承擔高勝把握,唔好話跟你賭會有問題,分分鐘你自已都控制唔到,我地要諗住係贏,其它事唔需要理,做好自已本份!:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-18 07:13 PM 發表

c9仔<=唔好介意我咁叫你,因為咁樣我覺得親切d...:096:
  首先唔好客氣,亦都唔駛道歉,只要你知道點做就好,我稍後出賽後老點你既時間,一定會再同大家討論賭馬既情況:041: .
hi aanunes:

唔介意, :027: :027:

best regards
c9仔

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 10:19 PM 發表

呢個咪係問題囉!我地出貼最緊要問心無愧,人地買幾多我地控制唔到,你玩臨場就要承擔高勝把握,唔好話跟你賭會有問題,分分鐘你自已都控制唔到,我地要諗住係贏,其它事唔需要理,做好自已本份!:025:
咁我寫呢編野,都係想提醒新賭馬既人唔好玩咁大,我當然問心無愧,我純粹出於好意,你又諗左去邊..

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-18 10:29 PM 發表

咁我寫呢編野,都係想提醒新賭馬既人唔好玩咁大,我當然問心無愧,我純粹出於好意,你又諗左去邊..
咁咪繼續努力上!:098:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-18 08:45 PM 發表
6月17日 賽後老點你 + 賭馬心得
  6月17日賽事在算係正常場地下競逐,有1隻馬我想講下,就係 冠先鋒 ,呢隻馬雖然今場跑第2,但表現另我再一次睇清楚呢隻馬原來真係好犀利,沿途在不利環境下,又要左穿右插追上黎仲要 ...
aanunes :

I  agree you, I am a example, in the end i am not win so much lor.

I will understand how to balance my behaveious.

amy

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 09:07 PM 發表

你做咩打咁多唔關馬仔既野!係呢度我估無病態賭徒,從文章感受到果份悲傷及屈結,果份辜苦零丁,你夠竟有咩放唔低?你可能有抑屈病症狀,如果無人大哭一場,都係一個好辦法,嚴重真係要睇醫生!不過諗多點贏馬 ...
dehum:

hahahahahhahaa, you are so funny.

:096: :096: :096:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-18 02:21 AM 發表

等我一齊睇波???:096: :096: :096:

果場我睇到隻一號種籽,俾人阻左幾次好後衝上黎走得唔錯,梗無得同頭馬比但響二班實夠.:071: :071: :071:
一句講晒...即場呢隻衰野浪費左我30蚊...佢拖番3隻熱門連贏...因為我見11-12有成60幾倍...:096:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-18 10:48 PM 發表

aanunes :

I  agree you, I am a example, in the end i am not win so much lor.

I will understand how to balance my behaveious.

amy
馬有時好多人都識睇識買...高低手之分好多時只係紀律同埋注碼策略方面...:097:

講得有道理,

therefore every one 唔好比咁大壓力自己.
racing is a sporty.

horse still run, supermarket still need to go....:071:  :071:  :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆