上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#27 - 當年今日

收藏  |  訂閱
3.2k  31.1k

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-6-16 03:53 AM 發表 查看引用來源

壞男人總是有辦法令女人愛上他。為什麼?
cat姐有冇睇波呀?捧邊隊呀?:smile_40:
好男人一樣都可以令女人愛上呀:smile_40:

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-6-14 09:43 AM 發表 查看引用來源

講真啊!
咁有錢?送d 比我啦!最多唔洗你咁麻煩又去取現金,又去寄....搞一大輪

直接過數Payme 就得㗎啦!

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-6-16 03:54 AM 發表 查看引用來源

3:3 精彩。
我以為會開出和其他:smile_40:

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-6-16 03:53 AM 發表 查看引用來源

壞男人總是有辦法令女人愛上他。為什麼?
因為女人思路有軌跡,壞男人沒有,總愛犯挸,挑戰常規,不怕理虧.

引用:
原帖由 degree06 於 2018-6-16 03:58 AM 發表 查看引用來源
我以為會開出和其他:smile_40:
3:3,C朗真係單天保至尊.如果玩小組出線,雙牙走唔甩.
但C朗一瀨野,葡萄牙真係只係一隊歐洲二線隊.

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-6-16 03:55 AM 發表 查看引用來源

因為那挑動情緒,撩動心絃的能力。
數字兄好鬼衰,又挑又撩女人呀下,不過我鐘意:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-16 11:13 發表 查看引用來源

3:3,C朗真係單天保至尊.如果玩小組出線,雙牙走唔甩.
但C朗一瀨野,葡萄牙真係只係一隊歐洲二線隊.
今晚到熱血冰島,維京戰士

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-6-16 11:20 AM 發表 查看引用來源

今晚到熱血冰島,維京戰士
冰島.....真係凍過水.........大家就明啦.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-16 11:24 發表 查看引用來源

冰島.....真係凍過水.........大家就明啦.
仲記得16年歐國杯既熱血,30萬人口都入到世界杯:smile_o12:

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-6-16 11:31 AM 發表 查看引用來源

仲記得16年歐國杯既熱血,30萬人口都入到世界杯:smile_o12:
人口少而取得好成績我記得,可惜佢一個球員我都無印象.HAHA......
其實踢足球,我反而好留意守門員,守籠好唔好,真係好緊要架.
所以19幾年前丹麥有一屆拎到歐國杯我好有印象.
另外,好想南美同亞洲球隊爭氣,歐洲波既踢法睇到有D獨沽一味.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆